Hiljalleen alkaa taas tuntua sille että aivot imeytyvät sisään ja pakkautuvat kasaan. Mikään ei kulje tai liiku. On aivan hiljaista. Paitsi äskettäin vielä satoi vettä. 

On niin pirun monta eri vaihetta ja tilaa. Ei niistä mikään kai ole toista parempi. Kaipa ne otukee otsoisiaan ja lomittuvat osittain. 

Äsken vähän pokeria pelailin ja kai vähän voitollekin jäin. Se on ihan hyvä. Ei vaan oikein ole mitään tarvetta rahallekaan. Pitäisi luoda suuri suunnitelma johon tarvitsisi paljon rahaa. Saisi suur-inspiraation ja innostuksen. Pyhä henki valaisisi  - - käynnistän mesen.

Yksi sähköposti on tullut. Aiemmin ei ollut kuin yksi jonka luin.  Play.com pistää mainoksiaan. Kenties tilaan sieltä jotain turhaa krääsää. 

Mese on tyhjä.

Voisi käydä yhden lähilammen katsastamassa. Niin että jos sieltä löytyisi sorsia. Myllylampi on se nimeltään. Siellä on mahdollisesti ollut mylly aiemmin. Alajuoksulla on ainakin sellaista maisemaa jossa hyvinkin olisi voinut olla mylly. En kyllä muista raunioihin törmänneeni. Eikä siellä asutustakaan ole. Noh, kukapa männäaikojen kansalaisista osaa sanoa.

Pari kilsaa Myllylammesta o ntoinen lampi jossa on myllyn rauniot. Ei kai sekin ole Myllylampi. Pitääpä tarkastaa. kansalaisenkarttapaikka. No perkule. Myllylampihan se on sekin! Varsinainen myllytyspaikka tämä.

On kyllä harvinaisen tylsämielinen olo nyt. 

Vettä tippuu räystäältä tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip tip..