Olen pohtinut tilaavani Amazon.com.uk:sta kaksi kirjaa. Toinen on Musashi. Yos..hijonkun kirja. Se on sangen hyvä. En ole kirjastosta nyt saanut joten ehkäpä suorin tein tilaan itselleni. Toinen kirja on eräänlainen filosooffinen opus. Ajattelin että jos omistan itse kirjan niin sitten minun Täytyy opiskella ja lukea se kunnolla. Omaisuutta ei saa turhan tähden kerätä nurkkiaan täyteen - se on pitkä ja konstikas mottoni.

Mahdollista on että kun tilaan tämä filosooffisen teoksen ja ehkä luenkin sen niin saan siitä suurta innoitusta ja sen jälkeen alan pohtia vakavissani graduakin. Se ei kuitenkaan ole vielä ensi lukuvuoden tehtävä. Nyt keskitytään(kröhöm..) sosiologian pariin esseeseen. Tai viimeistään joulun jälkeen.. tai keväällä.

 

Vapautin Fort Dracon ilkeän KRÄÄÄKS-kingin ikeestä ja keräsin siinä ohessa messevät kasat aarteita. Taistelin myös junk-dragonia vastaan. Siinäpä vasta vittumainen lohhari. Lopulta pahuus oli häädetty pois Dracosta ja myös X:n alasin järjestetty oikealle omistajalleen. Palkinnot eivät olleet häävejä mutta aina sitä jotain irtoaa hyvin tehdystä työstä. Seuraavaksi tehtäväkseni otin Fort monasteryn vapautuksen..

Mutta! Ennen sitä minun oli autetteva X:ää pahanilkisen demonin poisajamisessa..tai suoranaisessa tappamisessa. Se onkin sitten ihan eri tarina.

Ihan dorkaa päiväkirjailla kun ei voi mitään kertoa!