Tämä blogaus käsittelee Donal Trumpin ehdokkuutta Yhdysvaltain presidentinvaaleissa. Kirjoitin blogin jo mielessäni eilisiltana valmiiksi mutta nyt päivän koitettua en muista enää lainkaan mitä tekstin piti käsitellä. 

Donald Trumpia on nyt suuresti paheksuttu kautta rintaman hänen 5-10v vanhan puhenauhoituksensa vuoksi jossa hän alensi naisia ja puhui heistä halveeraavasti. Käytti mm. termiä pussy grab. Trump sanoi kuinka valta ja raha tekee naisten saamisen helpoksi. Oletan puheen olevan pelkän suunpieksennän sijaan vahvasti omakohtaisiin kokemuksiin perustuvaa faktapuhetta. Hyvin useat naiset kellistyisivät Trumpille vaikka tämä on vanha limainen etova kaljamahainen ukko ihan vain koska hänellä on rahaa sekä valtaa. Nyt media ja ihmiset ovat kääntäneet tämän naisiin sisäänrakennetun himon valtaan ja rahaan jotenkin Donald Trumpin syyksi. Vihjataan kuinka Trumpin edustama, jopa sovinistinen, seksuaalisuus olisi jotain hävettävää ja piiloteltavaa. Aikamme on edistynyt Paljonkin 60-luvun vapaan rakkauden hippivuosista mutta nähtävästi paljas eläimellisen himokas seksuaalisuus on yhä samanlainen tabu kuin paljaat pohkeet(naisen) olivat sata vuotta sitten. 

Itse aistin koko Trumpi-hysteriassa jotain hyvin epäilyttävää. On nähty jonkinlainen pieni väläys väitetystä epätoivottavista(?) luonteenpiirteistä ja sitten ollaan heti valmiita lynkkaamaan Trump. Laumaudutaan ja huudetaan kuorossa HIRTEEN HIRTEEN! 

Itse olen luonteeltani hiukan tällainen vastarannankiiski enkä ikinä suostu olemaan Pientä miestä(tai naista) vastaan. En olekaan ihminen joka nauttisi julkisista teloittamisista tai yleensäkään tuskan näkemisestä. Kyllä, väitän että nuo laumasielut jotka naama punaisena huutavat Trumpin vastaisia mietelauseitaan ovat edellämainitun kaltaisia ihmisiä.

Se siitä ja heistä. Jättäkäämme ihmisten tuomitseminen muiden tahojen käsiin.

 

Lisäksi poliittinen huomio herra Trumpista, miehestä joka Yhdysvaltain presidentuurin saadessaan ajaisi koko maailman kaaokseen. Toivokaamme että muu Yhdysvaltain korkein johto onnistuisi pitämään tuon kaaoksen edes jonkinasteisessa hallinnassa. 

Minusta tuntuisi että Trump voisi olla piristävä poikkeus maailman tilaan. Yhdysvaltain sisäpoliitiikan rapautuneisuutta en nyt niin tunne mutta uskon että siinä toimivat saman lainmukaisuudet kuin ulkopolitiikassakin. Yhdysvaltain, ja miksei koko muunkin maailman, poliittinen(ja taloudellinen) johto on ajan myötä kulkenut "laatikkoon" jossa tavoittelemisen arvoisia asioita ovat valta ja raha, raha ja valta. Kaikki muu on alisteista rahalle ja vallalle, ja nuo kaksi asiaa ovat käytännössä toisistaan erottamattomia nykyisin. Trumpilla voisi olla kykyä ajatella omilla aivoillaankin(vaikka kuinka vajavaisilla) koska hänellä jo on rahaa sekä valtaa. Hän voi suhtautua Yhdysvaltojen presidenttiyteen hiukan kuin pelinä. Hän voi ravistella rakenteita. En usko että hän vallanjanonsa tähden virkaa hakeekaan, vaan saadakseen haasteita. Yhdysvaltojen presidenttiys lienee on hänelle eräänlainen peli.. Peli jota hän ei tavallaan voi hävitä. Ei hän välitä vaikka tulevat sukupolvet jauhaisivat pelkkää paskaa hänen hallintajaksostaan. Hän tekee mitä miehen on tehtävä! Vaikka pussy grabin!

Maailma kaipaa sellaisia miehiä! 

Kukaan ei tietenkään kuvittele että Trump olisi kovinkaan sivitynyt, humaani tai millään tavalla hallitsijan ihannekuvaa vastaava hahmo mutta onko sitä sitten Clintonit, Putin tai Obamakaan? Kaikki pyörittävät vain valta-asetelmia ja niiden pieniä muunnelmia(joiden tarkoitus lisätä valtaa) jotka ovat muodostuneet menneiden vuosikymmenten, ja -satojen, aikana. Kellään ei ole rohkeutta tai visiota NÄHDÄ SEN HELVETIN LAATIKON ULKOPUOLELLE ja muuttaa asioita. 

Pistän toivoni Trumpiin joka on riittävän tyhmä tai piittaamaton jotta se voi elämän kiemuroissa muuttua voimaksi joka aikaansaakin muutosta!  Ei välttämättä edes itse Trump mutta niin että hänen jälkeensä tulevat tekevät sen muutoksen.. Mutta eihän Trumpia valita! Ei tule muutosta, ei tule mitään. Rahaa ja valtaa mulla ja heti! Ei sivistystä, ei koulutusta, ei turvaa, ei huolenpitoa, ei yhteisöllisyyttä vaan pelkkää rahaa, sotaa ja valtaa.

TRUMP ON AINOA TOIVOMME!