nyt on krapula ja se johtuu vain siitä että eilen olin humalassa. 2,5e per jallu. tilasin monta. kaveri joi puolet

Juttelin tosi ihanalle ihmiselle joka oli nainen ja tummatukkainen. Hänen ja minun välillä oli blondi. Sitten he menivät pois. Mutta se nainen oli ihana. Jos hän kävelisi nyt kadulla vastaan niin kenties muistaisin jotain vaikken häntä tunnistaisikaan. Ehkä rakastuisin uudestaan ja yhä. Mielestäni hän oli ihana.

Sitten oli kilpailu ja päätin voittaa sen ja riisuin paitani kaiken kansan nähdän kaljamahani paljastaen. Sitten huomasin että kisaa on mahdotonta voittaa ilman housujen riisumista(piti lassota joku asia tanssilattian toiselata puolelta) joten päätin luovuttaa ja läksin pois koko paskasta. Minä en ole teidän .. tai olen, mutta joskus en jaksa. Siis olla katseltava ja kosketeltava seksuaalisymbolinne.

En muista miksi se nuori nainen oli niin ihana. Pidin hänen kasvon piirteistään. Hän jutteli vastaankin, minulla. Se oli mieltä pyörryttävää.

Sitten olimme taksijonossa, EI! vaan grillijonossa ja tilasimme ruokaa. Yksi mies yritti haastaa riitaa mutta minä vain naureskelin koska puolituttu thaiboxeri oli kanssani. Vittuilija olisi saanut turpaansa n. 2-3 sekuntissa jos olisi vittuilunsa vienyt tekoihin saakka.

Sitten istuimme taksissa kaverin kanssa ja kaverin luo olimmesitten ja söimme ruokia ja hänen azer-kämppis tuli ja tarjosi teetä ja suomi-kämppis avasi ovensa ja meni kuselle ja näytti vittuuntuneelta koska me, niin, ei me, vaan se kaverini mölysi kuin ellukka. Sitten tulimme minun luo syömään loput ja katsomaan youpornia jne. Hakusanana näkyy olevan "Japanese girl anal". Mielenkiintoisaa. Itse toki en syytä itseäni vaan kaveriani. 

Sitten heräsin ja nyt on päivä ja tahtoisin nukkua. TÄnään menen isälään ja äitilään lepäämään.