Eilen kävin sitten nukkumaan jo puoli yhdeksän maissa. Piti alunperin lukea yhdeksään mutta jaksoin lukea vain pari sivua kunnes oli pakko ummistaa silmät. Heräilin tuossa neljän maissa. Eli ihan hyvät seitsemän tunnin yöunet. Jo toista yötä putkeen! :) Iloinen asia. Se viime keskiviikkoinan ja lauantainen lääkintä taisi toden totta auttaakin. Iloinen asia. Iloinen asia.

Lisäksi pelasin äsken 2h pokeria ja voitin. Nyt en enää ole tappiolla. Iloinen asia. Sessio alkoi taas mukavasti kun lähes ensimmäinen(itseasiassa toinen) käsi oli sellainen jossa hävisin 130$. En nyt tiedä pelasinko kovinkaan huonosti.. no, ehkä puolet olisi ollut säästettävissä järkeä käyttämällä. Sitten alkoi onnistua pelaaminen. Enempäänkin oli mahdollisuuksia. Ei vain ollut tuurit kohdillaan. Eli vastustajalla ei ollut mitään kun itse sain hyviä käsiä.

Tjah, nyt keittelen aamupuuro. Johan tuo nälkä kurnii. Aamupuuron jälkeen kenties joku leffa ja hiukan kirjaa lueskella. Sitten uimaan. Hieno päivä. Kaverikin saapuu sotatoimialueelta joten taidankin illan viettää sotajuttuja kuunnellen.