Näin sanoi eräs vanha ja näivettynyt historian opettaja kun hänelle esitettiin aivan viaton kysymys. Kaikki yllättyivät eikä ollut tietoa kuinka edetä. 

Itseäni sen sijaan vaivaa eräänlainen laiskuus ja saamattomuus. Olen kyllä nyt alkanut taas ahkerasti urheilemaan sekä olen lukenut suorastaan paljon parin viimeisen päivän aikana. Alle 500 sivua mutta silti paljon. 
Laiskuus ja saamattomuus liittyy pokeriin. Yli kaksi viikkoa on tullut taas vaan laiskoteltua. Pelitunteja ehkä 5h tältä ajalta mikä nostaa kuukauden yhteispelitunnit ehkä hiukan yli kymmeneen(10h). Kaiken lisäksi olenen kiikun kaakun tappiolla. Eihän tässä muuten mitään mutta kun tämän kuun piti olla ahkera kuu jossa jälleen rikon 50h rajan! Ei tule tapahtumaan. Kenties syksyllä sitten taas. Tai ensi vuoden alussa.

Onneksi on vielä sen verran pelitileillä rahaa ettei tässä nyt ihan vielä tarvitse vetää päätä säkkiin tai POIS säkistä.

Viime viikonloppuna oli mennyt rahaa Joensuussa ja tällä viikolla Varkaudessa. Jää vain vaivaiset 50e ensi viikoksi. Dilemmana on vappu! Onko se ensi viikkoa vai joko se on ensi kuuta?  Yritettyäni ajatella asiaa joka kantilta päätin kaiken varmuudeksi pistää jo nyt tulemaan ensi kuun rahoja tilille päin. Oikeastaan ei oikein tekisi mieli lähteä vapuksi mihinkään mutta jos saan hyvän tarjouksen niin voinen paskaisen(mielikuvien ilokuvitusta kansalle joka tylsyydessä vaeltaa) perseeni tästä penkistä nostaa.

Olen lukenut Ruotsin itärajan meiningeistä 1700-1809 tällä viikolla. Mielenkiintoista on meno. Ei kovin kaukana ole ollut että olisimme yhä osa Suur-Ruotsia Norjan kanssa. En voi väittää että valtiomme olisi tämän heikompi.  Harmi että mikään ei toiminut 1700-luvulla. Ja muistakaa Viapori! Ja Brittien välttelevä(vai jopa petollinen?) asenne miestensä uhraamiseen yhteisen hyvän vuoksi..(lue yhteinen=Ruotsin).

Eilen lisäksi lainasin Ikävystymisen filosofiaa -opuksen. Todella mielenkiintoinen.

Kunhan saan tuon Itärajan vartijat loppuun tänään aloitan lopultakin tuon Suomen maalaisköyhälistöstä kertovan opuksen. Koko ajan pitää luvussa olla yksi historiakirja, yksi sosiologian kirja, yksi filosofian kirja sekä läjä romaaneja. Myös Maailman Tilaa on hyvä tutkia, eli kuunnella mitä hipeillä on sanottavaa siitä.


Itse asiassa pelisoftat olisivat tuossa. Ei tarvitsisi kuin klikata ja lätkiä korttia pöytään. Taidan mieluummin lukaista kirjan loppuun nyt.