Tällä viikolla ei tapahtunut mitään. 
Äsken söin villisianmaksamuhennosta. Sangen mainiota oli. Villisian sisuskaluja on pakastimessa muutama paistiannos.  Itse en ollut edes metsällä mukana. Minä vain kulutan.
Kalaa ei tule kuten pitäisi. Tällä viikolla piti lähteä kaupunkiin mutta sattuneista syistä johtuen katselen vielä ensi viikon alun maalla. Jos kalaa vielä pukkaisi kilon tai pari. Herran haltuun. Sadoista kiloista puhe.

Pokeriakin yritin pelata juuri mutta PokerStarilla pöydät ovat täynnä 40$ stackisia ryssiä! Lievätkö vielä jotain botteja. Niiden sekaan en ainakaan itse tahdo. Huomenna ja ylihuomenna on pokeripäivät. Toivotaan että viikonlopun tuulet tuovat pöydät täyteen apinoita.

Kirjoja en saa tällä viikolla kai luettua yhtään. Jotain Maailman Tilaa tms yritän lueskella mutta ei sekään uppoa kuin pieninä lohkoina.

Se viikon tapauksista.


Puolitoista viikkoa Turun retkeen. Reppu on pakattu täyteen evästä ja kirjoituskoneita. Jos vain onni on myötä sen verran että jaksan kävellä asemalta Töykkälään uskon että retkestä tulee sangen onnistunut. Tällä kertaa voitamme todennäköisyydet ja seikkailemme siellä täällä. Olemme jo oppineet voittamaan perkeleemme, itsemme. Vuosikausien opettelun se vaati mutta lopultakin olemme siellä. 

Totosta nyhjästään isot rahat!

Mielessä ei ole pyörinyt viime aikoina mitään. Civilization 4 kenties. Harmillista nuo ryssät pokerissa. Käsittääkseni on olemassa jokinlainen painostusrinki Starsia kohtaan että hankkiutuisivat vittuun niistä. Saa olla vaikka tuhat ryssää jos pelaavat 100$ stackilla 100$ pöydissä. Tai edes 75$.  En jaksa selvittää kun ette ymmärrä kuitenkaan. Ainakaan numero tai musta munkki..