Vaikka niin luulin, niin peli ei ollutkaan päästänyt minua vielä otteestaan. Tuo kirottu! En toki vuorokautta läpeensä enää pelaa, mutta silti, voisihan tässä muutakin tehdä. Huomenna jos yrittäisi taas vieroittaa itseään hiukan ja keskittyä Civin sijaan tuohon kandiseminaariin. Lueskella kirjallisuutta.

Mitään en oikein ole tehnyt. Kaverin koirasta huolehdin viikonlopun ajan. Kolmas viikko selvinpäin alkoi juuri. Perjantaina loppunee. Silti ihan hyvä selvä putki. Ei ole lainkaan tehnytkään mieli kännätä. Saa nähdä nyt miten perjantaina käy. Ehkä sitä velvollisuudentunnosta juomarin mainettaan kohtaan juo hiukan. Tosin liekö saan ketään seuraksi kun kaikki tuntemani ihmiset taisivat juo nyt viikonloppuna.

..mitähän muuta sitä elämässäni voisi olla? hmm.. AINIIN! pokeria. Kjeh, se on mennyt hyvin. Viime ja tämä kuu on tahkottu parasta tuntitulosta ikinä. Vielä kun saisi enempi tunteja. Tässä kuussa 40h tavoite. Nyt taitaa olla 22h, tai 21h. Hiukan on varmaan upswingiä, mutta on mukana myös pelin tason paranemista, luulisin, uskoisin.

 

Ei oikein ole groovea tässä blogissani nyt. Se oli hyvää aikaa kun vielä oli groovea. Minä olen urautunut. Näin se on nähtävä. Pitäisi kai siirtyä huumeisiin.