Viime viikolla(vko 21) Kerouacin Big Sur sekä Rintalan Maatyömies ja kuu.

Tällä viikolla(vko 22) Antila - Tetri - Hakkapeliittain jäljillä

Kalle Päätalo - Nuoruuteni savotat

Graham Greene - Voima ja kunnia

Viimeinen kirja on kuin suoraan kaasiksen elämästä. Eräässä Meksikon osavaltiossa pappeus on kielletty kuoleman uhalla mutta yksi pappi piileskelee nälkäisenä ja pakoilee virkavaltaa. Yhdessä kohtaa tämä uskonsa viimeinen sankari varastaa puolikuolleelta koiralta luun ja syön luusta lihat nälkäänsä. Paljon oli kirjassa yhtymäkohtia kaasiksen elämään. Papilla oli jopa äpärälapsi jonka oli siittänyt heikkouden hetkellään.

Olen hiukan saamaton ollut viime ajat.

Lohikaloja oli hyvin rysässä. Jopa itse lohia. Huomenissa lienemme menemme taas. Purkkiin on hurjasti siivoiltu muikkua. On taas ensi talveksi omegat saannissa. Kai sitä muikussakin on? Tuota trendihuumetta.

Päätaloa ei ole nyt luvussa lainkaan. Harmillinen tilanne. On se vaan yhtä hyvä vieläkin. Äsken pohdin että miten käynee kun Päätalo vanhenee ja siirtyy pois synnyinseuduiltaan ja tukkijoilta. Ehkä innostukseni lopahtaa siihen. Näin voi käydä mutta uskotaan Kalleen.

Pokeria aloittelin tänään. Pelasin vajaa 20min yhtä pöytää. Hyvin alkoi. Siksipä en jaksanutkaan jatkaa. Ehkä sitten.. joskus.. myöhemmin. Pitäisi kyllä välttämättä siirtyä shorttiin. Ei ole enää fullissa pöytiä näin päivisin nimeksikään. Se on harmin paikka. Elanto riistetään mieheltä.

Los on lähtenyt pois kotipitäjästään. Nyt hänen on löydettävä uusi koti valoreklaamien ja ihmistungoksen keskeltä. Kaasis opasta sinä häntä. Juotte yhdessä olutta eri pubeissa ja hiljalleen tutustutat Lossin suurkaupungin vilinään. Auton allehan se jää humalassa toikkaroidessaan! Sanokaa minun ennustaneen.