Lainasin lisää Päätaloa. En vieläkään aloittanut mitään suurempaa teossarjaa. Ensin ajattelin lukea nuo irralliset teokset, ja sitten vasta siirtyä sarjoihin. Kaiken loppuna Iijoki.

Pokeria pelasin vajaan tunnin sangen maittavalla tuntipalkalla. Kahden päivän tappiokierre saatiin siis poikki. Hyvä. Eilen taisi kyllä olla ihan pelitön päivä. Ihan hyvä sekin. Tänään pelasin todella hyvin, ja pakko myöntää että korttikin osui.. todella hyvin.

Äsken kävin metsässä pystykorvien kanssa, mutta mitään emme nähneet. Koirat eivät nähneet. Itse näin metsopoikueen melkein heti lähdettyä. Koirat huitelivat aivan väärillä taajuuksilla. Ei mahda mitään.

Aamulla en siis päässyt metsään kävelemään kun piti lähteä isä terveyskeskukselle viemään. Selkänsä oli reväyttänyt. Siinä meni aamun metsäkävelyt ja päivän pokeripelit. Ei haittaa mitään kun tuo yksi ainoa tunti meni niin peevelin nappiin.

Onko minulla sitten mitään sielullista sanottavaa? Eipä ole ei. Kaipa minä olen sitten ihan tyytyväinen elämääni tällä hetkellä kun ei sielullisia probleemeja tai näkemyksiä ole pinnalla. Oletuksena siis että sielullinen elämä kumpuaa vain tyydyttymättömästä elämästä. Ilmankos minusta ei koskaan tulekaan kirjailijaa.
Jes sir, nyt eteenpäin elon tiellä. Käpyjä potkimaan.