Numerolle kommenttia edellisen kirjoituksen kommenteissa. 

Seuralaispalvelu petti minut enkä näillä näkymin saakaan ihmisseuraa ensi viikonlopuksi. Tämä on kenties vain hyvä asia koska näin pääsen piknikille täydessä terässä. Se kyllä voi olla paha asia joten ehkä minä lauantaina hiukan nautiskelen KALJAA seuroista parhaimmassa, eli omassani. Ehkä käyn jossain pubissa pyörähtämässä jotta minua ei voida sanoa rappiholistiksi.

Pokeria yhä 0h ja 0e. Tai ehkä 100e viime kuun bonuksia jotka luonnollisestikin lisätään tämän kuun saldoon. Kalastus hiukan helpottaa taloustilannettani koska saanen pari sataa euroa kunhan ostaja tilittää kalatusyhtiömme pääjohtajalle saatavat. Voinhan tuota nyt avautua kuukauden tuloistani. Synttäritulot: 100e. Kalapurkkimyynti: 100e. Pokeri: ~100e. Tulevat kalatulot: 150-200e. -> 450-500e. Kyllä sillä elää. Asumistukea myös 230e. 

Jos ei lauantaina lipsahda pahoin.. joka siis johtaisi sunnuntaiseen jälkijuopotteluun..ja joka siis johtaisi vähintään keskiviikkoon kestävään lamautumiseen.. , voi olla jopa mahdollista että ensi viikolla saisi hiukan pokeria pelattua. Se olisi ainakin toiveissa. Vain pokeriraha on oikeaa rahaa. Muu raha on vain boonusta eikä niitä oikeasti lasketa. En kyllä kiellä etteikö niilläkin KALJAA saisi..

 

Raha pyörii mielessä kun sitä ei tule. Kun ei tule rahaa niin syödään pääomaa/otetaan lainaa. Ja sehän on synti ! 

 

Koko aamun on satanut suuresti vettä. Hiukan olen jumpannut ja katsellut Blackadderia tässä aamun ratoksi. 

Lukemaan en jouda kun suuri lama on mielessäni. Koljattia mitä nyt vähän olen silmäillyt..

Miami Vice warettuu koko ajan.

Tänään keitän eilisen muikut. Toissapäivänä 100kg, eilen 2kg. Varianssia myös kalastuksessa kuten pokerissakin.