En ole saanut koko viikkoon tehtyä mitään kehittävää; luettua, pelattua pokeria tai urheiltua. Kuinka voisinkaan? Nukun koko ajan.
Ja miksi en nukkuisi?
Uneni ovat kuin hienoimpia nuorten/lasten seikkailukertomuksia koko ajan!

Harmi etten muista aiempia, enkä äskeistäkään.

Uni eteni muutamassa jaksossa. Meinasin kai vavahtua jaksojen vaihtuessa.
Uni alkoi jonkun vanhan väsyneen ukkelin elämänkuvauksena. Ukkeli ehkä sitten lueskeli jotain romaania/elämäkertaa, tai ehkä katsoa vanhaa filmiä. Ehkä kuunteli puhetta. En muista. Asia kuitenkin käsitteli Suomen lentäjä-ässiä.
Sitten oltiin jo pihalla kai jonkinlaisessa puistossa ja siellä oli jotain. Ikävää kun ei muista. Hittoako edes selitän.
Asiat etenivät kuitenkin ja pian ukkeli oli nuori pojankoltiainen/tai ehkä 20v miekkone keskellä mualiman suurinta seikkailua! Hän kai sai jonkun amuletin tai jotain paskaa. Ja toki hänellä oli lentokone jolla pörrättiin siinä torin ympärillä.

Jäi vain kaksi tarkkaa muistikuvaa unesta. Lentokone lensi sähkö-/puhelinlinjojen alta niin että linjat löivät kipinää kai propellin hiukan niihin osuessa.
Ja sitten pahis lensi lentokoneensa parkkiin roskiksen päälle niin että lentokone jäi "seisomaan" ilmaan nokka alaspäin. Rosvo hyppäsi ulos ja lähti etsimään etsimäänsä, eli tätä esinettä joka nyt oli ukkelilla.

Sittten oli valitettavasti hetki herätä.