Herra Wotzo kävi piipahtamassa Varkauden syntisillä markkinoilla. Aika hujahti vallan nopeasti. Pari kiinalaista tuli nähtyä sekä löysimme uuden rannan melko läheltä kämppääni. Se on tästä lähtien minun ikioma uimarantani. Siellä on mattolaituri ja toinenkin laituri ja lisäksi siellä on saaria sekä näin myös veneen järvellä.

Kävin viiden maissa yöllä nukkumaan. Nukuin nähtävästi melko huonosti ja heräsin ajallani. Kello näytti kuutta ja tapahtuipa sellainen ihme että vaikka yritin kuinka pähkäillä ja tunnustella fiilistäni niin en osannut sanoa että onko se ilta- vai aamukuusi. Puhelimesta sitten tarkastin ja aamukuusi oli. Eli reilut tunnin yöunet. Johan sillä ! Olin myös kääntynyt sängyssäni toisin päin. Eihän siinä mitään. 

Silmissä on melko väsynyt tunnelma mutta ei varsinaisesti nukuta vielä. Kyllä se vielä nukuttaa. Viinaa tuli jonkin verran Raittiusrintama-aatteista huolimatta juotua ja se on harmi. Käteen jäi vain yhden tunnin yöunet ja nyt en jaksa urheilla vaikka tahtoisin. Johtopäätös: Raittiusrintama nousee entistä vahvempana ja ensi kerralla lyön turpaan jos joku käskee juomaan yhtäkään kaljaa. NIIN ETTÄ ÄLKÄÄ SITTEN MINUA SYYTTÄKÖ JOS ON SILMÄT MUSTINA ! SAATANA !