Jokin tietty asia oli mielessäni vain unohtuakseen kun luin erään lukijani ehdotuksen kertoa niistä illoista kun istun vanhan navetan katolla juoden konjakkia ja katsellen avaruuteen..

Harmikseni en ole juonut konjakkia enkä suuremmin avaruuteenkaan katsellut. Minä olen tehnyt nyt töitä ja opiskellut konkretiaa. Pian olen täysivaltainen maatalousukkeli ja osaan päivä päivältä enemmän asioita. 

Tällä viikolla on tehty rehua lehmille siiloihin sekä tänään kalastettu ahkerasti. Rehua on tullut runsaasti sekä kalaa myöskin. Kaikki työasiat ovat siis hyvällä tolalla.

Vapaa-aika on työasioiden hyvällä tolalla olemisesta johtuen jäänyt vähän huonommalle tolalle mutta kenties lomailun aika on sitten heinä- sekä elokuussa. Kalastus ainakin kevenee kun kalan tulo alkaa hiljalleen heikkenemään. 

Ylihuomenna vuoden kiihkein myyntipäivä torilla, legendaarinen juhannus! Sitten menee kalaa ja paljon! Kalan myytyäni köröttelen maatilalle rauhoittumaan ja tutkimaan multaa. Ohessa on ajettava kuorma jos toinenkin lietettä pelloille. 

Viikon isoin opettelu oli kun opettelin noukinvaunulla ajon. Aluksi oli kovin stressaavaa mutta eilisiltana kävi jo homma melko leppoisasti. Tekemällä oppii pojat ja tytöt! Tosin hyvähän sitä on teoreettista tietämyspohjustusta kouluistakin hankkia.. https://www.youtube.com/watch?v=7bwAU7SKaoE Tuossa video noukinvaunulla köröttelystä. Sitä tuntee ittensä isoksi mieheksi kun on isot koneet alla.. 

 

Hyvää kesän jatkoa!