Tuli tuossa erään blogin kommentoissa reuhattua 500$ pluspäivästä mutta +200$ kohtaan hyydyin. Se on silti ihan hyvin. Nyt vajaa 300$ enää viikon tavoitetta jäljellä. Toki aina päästään tappiollekin. Toisaalta olisi ihan hyvä ettei tuota 500$ voittaisi jotta säästyisi viinan kiroilta.. Miten sen nyt ottaisi?

Mukavasti on astuttu Varkauden arkeen taas. Eilinen vielä meni vähän niin ja näin kun aamusta saavuin mutta tänään jo melko hyvä päivä. Aamusta vajaa 2h pokeria heti ja paljon(~100s) olen lukenutkin tänään jo. Pyykkiä koneellisen pesin myös. Nyt kello onkin jo yksi iltapäivällä. Pokeria ajattelin äsken päiväunien jälkeen vielä hetkisen pelata mutta oli pöydät kansoitettu vakionaamoilla joten ajattelin tyytyä +200$ päivään ja suljin pokerisoftan.

Suomen sodasta olen lukenut jonkun venäläisen upseerin kirjaa ja aloittelin myös sotilastiedustelusta kirjaa. Sangen hyvältä vaikuttaa tuo jälkimmäinen erityisesti. Tällä hetkellä Nelsonin laivasto seilailee Välimerellä Napoleonin jäljessä.. tai siis siksakkia suunnilleen Napoleonin jäljillä. Napoleon menossa vain Egyptiä valloittamaan vai onko takana suurempi suunnitelma uhata Iso-Britannian siirtomaaunelmia Intiassa saakka? Voi olla, voi olla..

 

Illan rehvakas suunnitelmani on kirjoittaa sähköposti Kiinan miehelle, syödä muutama kerta, pelata Vietnamia sekä käydä lenkillä. Mahdollisesti myös kirjastossa käynti erikseen sekä hiukan kuntoilua. Taidan heti keskittyä sähköpostiin.