Olen tässä ajatellut että asuntolaina ja auton osto tuntuvat melko vääjäämättömiltä jos aikoo muuttaa maaseudun rauhaan. Kuinkas sitten suu pannaan? Vielä asia on pelkkä teoria ja entistä kiinnostavampi vain teoriana nyt kun ymmärtää että auto ja asuntolaina täytyisi ottaa. On se hirveää. 

Pokeria pelasin vajaa 10min. Napsahti heti +100$ niin lopetin kun silmät vielä ihan unenpöpperössä. Samoin aivot. Eilen tein samanlaisen täsmäiskun pöytiin ja lopetin pelit siihen. Tänään kyllä tarkoitus myöhemmin vielä pari tuntia naputella. Toivottavasti kerrankin olisi onni myötä. Hyvältä ainakin nyt groove tuntuu parin pikasession voittojen jälkeen. 

Luvussa on Marx-kirja, romaani Brooklynista, kirja Aasian demokratioista ja muistakin, Ken Keseyn "suurromaani".. siinäpä ne neljä tulikin. Yksi kirja vielä vessassa lisäksi. Paitsi nyt muistan että viisi kirjaahan niitä onkin. Mark Twainin novelleja ja muita sepitteitä. Puolet sontaa ollut mutta nyt pari todella hyvää ja nasevaa paukkua ollut. Yhden lopussa melkein alkoi naurattamaan kun oli intiaaneja vesiputouksen luona.. Siellä Mark Twain seikkaili ja sai turpiinsakin inkkareilta..Se on hyvä novelli.