Viikko 43

Kalle Päätalo - Koillismaa

Viikko 44

Kalle Päätalo - Selkosen kansaa

Viikko 45 

Antti Tuuri - Vuodenajat maaseutukaupungissa

Viikko 46

Kalle Päätalo - Myrsky Koillismaassa

Bob Carruthers(toim.) - Hitlerin pohjoinen rintama

Viikko 47

Kalle Päätalo - Myrskyn jälkeen

 

En nyt lainkaan ole varma meneekö nuo lukulistaukset noin. Kuitenkaan ei ole tullut paljoa luettua. Päätaloja mitä nyt olen tahkonnut. Kyllähän niistä sivuja kertyy jos ei kappalemääriä. Jotain tuolta voi puuttuakin. Varkaudessa on joku kirja kämpillä jota en nyt millään saa mieleeni. 

Päätalon Koillismaa-sarjassa on kyllä hauska tyyppi se Kauko Sammalsuo. Hehe, hitusen mustasukkainen on.. ei paljoa.. mitä nyt mielipuolisuuden asteelle vain. Kaipa se Päätalo itsestään puhuu. Ihan sekopäistä juttua. Sairas ukko. Sitten vielä puolustelee itseään ja osasyytä pistää sen mustasukkaisuuden kohteen, eli vaimo-Elman, piikkiin. Hähä. Naurettavaa. Aikuinen iso mies eikä osaa ottaa vastuuta teoistaan.

Hitler pohjoinen rintamakin oli mielenkiintoinen opus. On kyllä tullut luettua todella vähän. 

 

Kalastelu on sitäkin enemmän. Jotenkin jäi kalablogittamatta vaikka pitikin. Olen tehnyt jotain muuta. Viime sunnuntain Eino(?)-myrsky vei kalat ja alkoi vasta loppuviikosta taas uimaan verkkoihin.. ja sittenhän me otettiin jo perjantaina verkot ylös. 100kg kuhaa tuli mutta ei 200kg. En nyt tiedä. Enemmän olisi saanut tulla mutta minkäs teet. Made ei mennyt vielä kaupaksi. Sumpussa on vähän. On tullut syötyä paljon.

Jaa. Huomenna kai kaupunkiin elämään hetkeksi. Sitten odotellaan ulkomaan lähetystä Helsingin satamaan. Se kun tulee niin sitten ei ole mitään enää mikä minua sitoisi. Toki verkonlasku alkaa kohta jos vain tulisi hyviä pakkasia ja järvet jäätyisivät mutta se on vapaaehtoista hommaa eikä se niinollen sido lainkaan.

 

Pokeria tänään pelasin ja 70-80$ voitin vajaaseen tuntiin Rookieta katsoessa. Nyt on Lopultakin Turku-rahat saatu plakkariin. Syys-loka-marraskuuthan siinä vierähti. Eipä siinä. Pelitunteja 8-15h. En muista tuon tarkemmin. Jossain välissä pelasin enempi mutta se saattoi olla vain 5h. Vai oliko se 10h? Saattoi olla. Kuitenkin nyt on rahaa vaikka pyöriä.

 

Let's roll!