Vittuko teitä riivaa. Blogin kommenttiosasto täynnä Suomen poliittisen kentän vaikuttajien paskaviestejä. En jaksanut lukea kuin pari ekaa Maran viestiä kunnes mäni hermo. Loput jääköön lukematta. Pari menee vielä huumorina pari kertaa viikkoon mutta nyt ei kyllä jaksa.

En tiedä jaksanko nyt käydä blogikirjoituksiani poistamaankaan spämmin kertyessä mutta saa nähdä. 

Väitettiin jo että myisin periaatteeni jos sen tekisin(liittyen kommenttien sensurointiin). Ja joku sanoi että sama hankkia saman tien etukortteja. Mitä helvettiä te hyökkäätte minun asioitani kohtaan? Puhdistakaa kuulkaas ihan omat napanne vaan. Tässä kukaan ole väittänyt mikään Jeesus olevansa. 

Eilen söin savustettuja muikkuja. Tänään söin paistettuja ahvenfileitä sekä hirvibalkania ja huomenna syön nautaa. Kaikki minun tai isäni ampumaa, teurastamaa ja/tai valmistamaa. Vittu jos se ei riitä niin kuulkaa minulle on aivan sama. En minä tästä repeä miksikään 1800-luvun maatalon isännäksi saatana.

Ja mikä saatanan kullikorva käy puhumaan etukortittomuudesta niin kuin se liittyisi johonkin? Tänään CM:ssä ihmettelin kun tyttö ei kysynytkään etukorttia. Joka helvetin kerta ne sitä kysyy. Prismassa vielä tyrkyttävätkin. Ihan kuin siinä ei ole tarpeeksi kestämistä(ja hyvien tarjousten missaamisessa) niin joku rasvanenä nettihiiri käy uikuttamaan vielä nettiblogin kommenttiosastolla aiheesta! ! ?  Kuule jos persettä niin pahasti kaivelee niin minäpä kaivan! Pyllistä niin etsin rassin. 
 
No siinä tulikin käsiteltyä poliitikot, heidän ignoroimisesta, ruokatilanne sekä etukortitkin kaiken pahan lisäksi. 
 
Muu on normaalia mutta tuo etukorttiasia. Voi jumalauta mikä siinä TEITÄ riivaa? Jokainen voi ihan omalla kohdallaan pohtia asiaa pitkään ja hartaasti. Rehellisenä itselleen. 
 
Minua joskus vaivaa etukortittomuus koska jos sellaisen hankkisi niin olisi normaali enkä tiedä onko hyvä että jos syy olla hankkimatta etukorttia on se ettei halua olla normaali. Hanki se - niinhän kaikki muutkin tekevät. Rakastan massailmiöitä.
 
 
-poikki-
 
Eilen ja tänään lueskelin Kivenpyörittäjän kylää. Voi miten se on surullinen kirja. Tekisi mieli tehdä itsemurha kun lukee sitä. Varmaan tekisinkin jos olisin altis luovuttamiselle.
Kirjassa maaseutu murtuu ja ihmiset valuvat kaupunkeihin. Vanhoilta ihmisiltä murtuu sielu näkyvästi. Lapset jäävät vain välitilaan. Lapsenlapset ehkä jo ovat jotain muuta. On surullista että sukupolvien ketju katkesi kahdessa sukupolvessa. Ja nyt on nyt. Etukortteja löytyy vähintään kaksin kappalein joka lompakosta.