Harkitsen juovani jokainen elämäni hetki 12-packin olutta samalla kun pukeudun pitkiin kalsareihini. Viimeisen pullollisen kulahtaessa kurkkuuni ja varpaiden pilkistässä kalsareiden lahkeista hyppäänkin jo ikkunasta ulos ainaisiin seikkailuihin. Tämä koska vaihdoin nimeni Flash Jormakseksi.
Nyt istuskelen tässä jääkiekkokypärä päässä ja paksulinssiset silmälasit päässä. Olen saanut tarpeekseni näyttöjen räjähtelystä ja ainaisesta ravaamisesta sairaalalla naamaansaa ompeluttamassa. Neljä näyttöä räjähtänyt parin vuoden aikana. Pari kuukautta sitten räjähti kaksi samana päivänä. Sen päivän jälkeen en ole istunut koneella ilman kypärää ja laseja.
Foliota pitäisi vielä lisätä kypärään etten olisi liian helppoa saalista eläimellisille voimille jotka tuntuvat saavan minut halliintansa aina silloin tällöin. Äskenkin minun oletettiin olevan erään ihmisen koira, joka siis puhui kauttani omistajalleen. En muista tapahtumista mitään. Tuon jälkeen kuitenkin muistan katsoneeni takapuoltani. Ei ollut häntää.
Foliosta voisi ehkä rakentaa myös silinterihatun.
Erään salaperäisen ninjan kehoituksesta aloin kirjoittamaan päälläni. Sain aikaiseksi vain mystisen lauseen/sanan "-öhujn65".  Aion käyttää lopun elämääni tämän tulkitsemiseen. Mitä eriskummallisen kaunista ja maailmoja ravistelevaa sisäinen avaruuteni yrittää sanoa tuolla merkkiyhdistelmällä? Vain hullu tietää, ja ehkä Jumala. Ollapa jompi kumpi ja Tietää.
Shöin Kiiwihedelmän!
Ostoslista
Kiiwihedelmä
Kalapuikko(Lidl)
Makaroni
Ketsuppi

Akuutein on makaroni, ja myös ketsuppi. Kiiwihedelmä ei ole akuutti. Minulla on vielä ainakin VIISI(5!) kappaletta kiiwihedelmiä jääkaapissa. Epäilen että kämppikseni on suuri roisto ja on salaa juonut kaiken ketsuppini. Epäilykselle on hyvin vahvoja perusteita. Hän myönsi käyttäneensä ketsuppiani ollessaan humalainen ja vallaton.

Kuulin huhuja että Lidlistä saa maailman halvimpia kalapuikkoja. Epäilen että ne maksavat euron laatikolta. Laatikossa lienee 200 kalapuikkoa. Lisäksi ne saanee puoleen hintaan kun sanoo kassalla että laatikon kulma on rutussa.
Hoipertelen viimeisin voimin krapula-aamuna Lidliin ja haen kalapuikot. Sitten kassalla oksennan kauneimman kassatytön päälle stressin takia. Lidlin kassoista tulee kova stressi. Tälleen voin saada ne kalapuikot ilmaiseksi kun uhkaan sitten oikeustoimilla Lidliä. Varmuuden vuoksi oksentamisen jälkeen syön nopeasti monta kalapuikkoa. Jos en saa ilmaiseksi niin en osta ollenkaan. Siksi pitää syödä että saa edes pari kalapuikkoa vietyä mukanaan. Tai en tiedä. Voihan ne mennä ohi suusta vahingossa jos on paha tärinäkrapula.

Räkätätärää.

Eräiden salaisten päättelyketjujen myötä päädyin ajatukseen että jos sulkee toisen silmän(ja pitää sitä kiinni) huomioi vain puolta maailmaa. Tämä johtaa stressin puolittumiseen. Eli Lidlin kassalle voisi mennä toinen silmä kiinni näin ehkä selviten Lidlin kassastressistä. Vaarana vain on että jos sulkee väärän silmän niin kassalla kun alkaa laskea rahojaan niin huomaa että kaikki setelit ovat vain nollan arvoisia! Huutaisi kääk! paniikissa ja heittelisi nollan arvoisia seteleitä ilmaan samalla itkien.. ja kalapuikkoja vain virtaisi pitkin hihnaa aina vaan.

Taidan tarvita myös viitan. Pitkät kalsarit eivät ole tyylikkäät ilman viittaa. Ehkä kirkkaanpunainen?

Vai Luoja sen tietää että menen nukkumaan kun yö ylikypsyi jo.