Huomenia maailma!

Nyt on aamu. Pokeria en viitsinyt pelata kun johan siellä pöydissä pönötti rivistö vakiopelaajia. Oli toki myös muutamia amatöörejä mutta laiskotuttaa.

Tutkin hiukan Uuttasuomea ja ainaista Natoa. Eilen aloitin kirjan Afrikan riistämisestä kun vaihtoehtona olisi ollut  Suomi ja Nato kirja. Mikä se Nato edes on?

Vajaan tunnin kuluttua lähdetään kalaan. Tänään oletettavissa huonohko saalis. Harmi, harmi.. Huomenna jo parantunee taas. Ja varsinkin ensi maanantaita odotan innolla kun on entisten 14 verkon(joista myös 2 muutettu parempaan paikkaan..) lisäksi 6 uutta verkkoa oletettavasti hyvissä paikoissa. Voisi taas tulla kerrankin hyvin kuhaa. Jabadaba?

Ei tässä ole kovin maailmallisia tullut pohdiskeltua. Eilen selvittelin elintarvikelainsäädäntöä tunnin-pari. Eihän tuo kovin kummoista ole kun asiaan perehtyy. Tulkinnat sitten menevät varmaan ihan itse kunkin tarkastajan omien mielihalujen ja näkemysten mukaan. Paristakin kalastusblogista olen nähnyt vertailukuvia, ja "valitusta", siitä kuinka Suomessa torilla kalakauppiailla on jäähdytetyt ja mahtavan hienot kalanmyyntikojut/autot jotka maksavat miljoonan! Ja sitten Virossa, ja olikohan toinen peräsi Venetsiasta?, myyvät kalaa kutakuinkin puulaatikoista joissa ehkä on hyppysellinen hilettä. Kärpäset pörräsi ainakin Venetsian kuvassa. Huomionarvoisaa asiassa on siis se että kaikki kolme maata toimivat täysin saman lainsäädännön piirissä. Suomessa myyntitila maksaa >10000e kun Italiassa ja Virossa kojun voi rakentaa kotikonstein muutaman satasen sijoituksella. Semmoista se toisinaan on.

Entäs maaliskuinen Turun reissu sitten? Enpä tiedä.. se jää nähtäväksi. Helmikuinen Turun reissu tapahtuu parin viikon kuluttua. Vähän naisasioita, ehkä hotellia?, ehkä joku vähemmän raitis ilta Lossien kanssa? Badabum! 

Nyt aamupuuro kiehumaan ja murua rinnan alle. Mahasta jo kurina kuuluu. Ei jaksa kalastella nälkäisenä ei sitten lainkaan..