Tänään heräsin aamuseitsemältä ja söin aamupalaa.
Isäni ja veljeni lähtivät jo edeltä puoli kahdeksalta, minä ja siskoni poikaystävä lähdimme hiukan heidän jälkeensä.
Ajoimme metsä-autotietä ja kävimme pienen polun kävelemässä haulikot tanassa. Poikaystävä pääsi kerran haulikollaan täräyttämään pompputeertä, mutta se osuma jäi silkaksi haaveeksi.
Sitten pakkasimme turrakot auton takakonttiin ja ajoimme 10km työpaikalle.

Siellä minä tein oikeita miesten töitä. Sekoitin sementtiä, kannoin harkkoja, kaivoin maata ja juuria sekä porasin kallioon reikiä. Sekä tietysti join kahvia ruokatauolla.

Sitten palasimme kotiin ja söimme. Tein siskon kanssa pitsaa.

Nukuin kaksi tuntia, uneni hiukan venähtivät. Unissani eräs kaunis nainen(tuntematon) pukeutui valkoiseen pitsiin kesken kaiken. En pistänyt pahakseni. Tämä samainen uni alkoi sillä että pyrin baariin ja kenkäni luiskahti jalasta juuri poken silmien edessä. Arvelin että tähän jäi tämä ilta, mutta poke oli kiltti ja päästi sisään. Tunsin olevani selvinpäin. Pian huomasinkin olevani vessassa oksentamassa pisuaariin, toki myös verta. Sitten yrjöilin pitkin poikin kun yritin siirtää yrjöni vessanpöntön suuntaan.

Heräsin uuvuksissa.
Vieraat läksivät jokainen pois ja äiti palasi töistä.

Pelailin hiukan pokeria. Melkein ensimmäiseen käteen törttöilin 100$ ja arvelin että nyt menee loppuilta tappiota paikkaillessa. Vajaa tunti myöhemmin olin yli 150$ voitolla.

Jokaisessa edelläolevassa välissä olen lukenut Maksim Gorkia, jota nyt pidän vähintäänkin hienona kirjailijana. Neroudesta en vielä osaa sanoa mitään koska en itse sellainen ole(ja jotta siis voisin toisen neron tunnistaa). Suosittelen Maksim Gorkia jokaiselle. Aion lukea koko hänen suomennetun tuotantonsa, joka on vain mahdollisuuksien rajoissa saada käsiin.

Kahdeksan maissa katselin vanhempien kanssa VHS:ltä Pitkän Jussin Majataloa. Se on kerrassaan hulvattoman nerokas sarja. Voi sitä reppanaa Manuelia kun aina törröilee, puhumattakaan itse Pitkästä Jussista. Voi noita ihmisiä.

Äsken kävin saunassa hikoilemassa päivän betoni-/kivipölyt ihoni huokosista.
Nyt tuntuu hyvälle.
On tuntunut koko päivän.

Ehkä tsekata chat, lukea hiukan Pokeritietoa ja avata pari pokeripöytää tuohon rinnalle.

Näkemiin.