Koko kesä on mennyt huonosti blogin suhteen. Ei kännipäivityksiä, ei paasauksia, ei kirjapäivityksiä, ei mitään. Ihan yhtä tyhjän kanssa on ollut koko ukko blogittajana. Tästä ei onneksi pääse kuin ylöspäin. En kyllä tee mitään lupauksia tai en edes yritän useammin blogailla mutta jonkinlainen hillitty ajatus on siitä kuinka jatkossa edes kerran viikossa jotain turisisi. 

Tällä viikolla ei ole tapahtunut mitään.

Viime viikolla ei tapahtunut mitään.

.. 

JNE.

 

Tiistaina kävin kyllä pitkästä aikaa kirjastossa. Tai kävin minä viikko sittenkin mutta silloin lainasin vain yhden romaanin. Nyt otin pienen pinon kirjoja. Ykkösenä kirja("tutkimus") 20-luvun hobojen elämässä Amerikan Yhdysvalloissa, erityisesti Chicagon Hobohemiassa. Se paikka on vähän samanlainen paikka kuin Lossien nykyinen asuinpaikka Turussa..

Kiinaan pistin ekan maksun verkoista. Nyt saa olla jännäkakka housussa muutaman kuukauden että saako sieltä verkkoja, kiviä vai saako mitään. Yritän asioita sumplia suomalaisten kuljetusfirmojen kanssa mutta enhän minä osaa. Toiveissa on kuitenkin että eräänä alkutalvisena päivänä pihaan tulee rahtiauto ja pudottaa paketin ensilumen valkoiselle pihamaalle. Se olisi joulu etuajassa. Siihen asti mahdotonta stressiä ja piinaavia sähköpostikeskusteluita. 

 

Nyt voisin tehdä jotain turhauttavaa. Kuten pelata pokeria.