Alla linkki itse leffaan:

https://www.youtube.com/watch?v=K0lnl8B1k_k

Katsoin tuossa aamulla aikaiseen elokuvan Time Masters. Leffa oli vähän kummallinen eikä varmaan viehätä suurinta osaa ihmisistä mutta kyllä se oli silti omalla höpsähtäneellä tavallaan melko viehättävä. Lopussa oli vielä maagillista twistiä joka ehkä toisi hiukan uudelleenkatseluarvoa ihan nyt vaikka heti katsoa. 

Ihan 100% keskittymisellä on leffaa katsonut enkä sen takia oikein ole varma henkilöiden nimistä jne. 

Juonen pääkuvia oli että Peel(Peter?!) niminen pikkupoika oli jäänyt jumiin tuntemattomalle planeetalle Micin kanssa. Mic oli vain pokemonpallon näköinen vastaanotin/lähetin jolla hän kommunikoi ystävällisten ihmisten kanssa jotka olivat tulossa pelastamaan häntä avaruusaluksellaan. Tai jonnekin he ainakin olivat matkalla. Lopulta Peel pelastui ja kaikki oli hyvin. Välillä taisteltiin avaruusmörkkejä sekä pahoja avaruusihmisiä vastaan. 

Itselleni leffa alkoi siitä kun yksi Peelin pelastajista, ja mikkiin puhujista, tokaisi Holy Stardust! Jaffa nimisen miehen suusta taisi tulla se. Hän oli kuin seksikäs Ritari Ässä.

Joku hetki tämän jälkeen astui framille leffan humoristinen (side)kick. Pöhkö partaturilas joka silti oli ehkä viisas mies! Hän soitti avaruuskantria! 

avaruuskantri.jpg

Ihan hyvä biisi oli jota banjollaan soitteli ja suloäänellään lauleli. En pistänyt sanoja ylös niin enhän minä niitä enää muista. Jotain ihan perinteellistä avaruuskantria kuitenkin.

Kuvakaappaukseni ovat lähinnä noista Peelin planeetalla olevista avaruusolennoista mutta nämä kaksi veijaria

avaruusolio2.jpg

olivat pelastajien avaruusaluksella mukana. Nuo ne vasta olivatkin outoja vekkuleita. Jossain välissä ne koristelivat avaruusalusta mittaamattoman arvokkaalla aarteella joka oli jostain varastettu. Ripustelivat kultaketjuja kattoon ja timantteja roikkumaan. Hetkeä myöhemmin he olivatkin jo työntämässä aarretta avaruuteen jutellen kuinka ihmiset ovat ihan hulluja! Ketkähän ne niitä hulluja ovat! Senkin aarteen avaruuteentyöntäjät! 

Seuraavaksi pari kuvaa noista planeetan hassuista ja kilteistä olennoista. Huomattakoon että siellä oli myös ilkeitä olentoja jotka mm. vangitsivat ja SÖIVÄT yhden tuollaisen ilmapallokoiran näköisen olennon. Ja toisen lentävät olennot yrittivät syödä itse Peelin! Peel muuten on tuo vaaleatukkainen pikkupoika tuolla ilmapallokoirien takana. 

avaruusolio4.jpg

avaruusolio.jpg

Tuo alempi olento taisi olla leffan ensimmäinen avaruusolento planeetalla. Peel nukkui niin tuo hassu vekkuli varasti Micin Peeliltä. Tuossa se on kaivanut montun sille ja sitten se laittoi munan muotoisen mikin monttuun ja alkoi hautoa sitä. Millähän se Peel saa sen mikin pois tuon olennon alta? Se jää nähtäväksi kun katsot leffan..

 

avaruusolio3.jpg

Mitä outoja enkeliolentoja vielä loppuun? Minulta meni hiukan ohi miksi ne avaruusaluksen hemmo tuonne edes päätyivät.. Yksi niistä karkasi ja ehkä kaikki oli vain yhteensattumaa. Kuitenkin enkeliolentojen pyhästä ulkonäöstä huolimatta nuo olivat melko pahoja hemmoja! Ufokultti oli heillä! Tahtoivat yhtenäisyyttä ja rauhaa KOKO universumiin! ..kunnes pahat ihmiset pilasivat kaiken. Business as usual! En spoilaile enempää.

Sitten se leffa siinä kulki omia tutkimattomia ratojaan ja pian eräs päähenkilöistä haudattiin ja kaikki päättyi. Myös yksi TIme Master nähtiin aivan leffan lopussa kun leffan nimellekin annettiin vähän selvennystä. 

En oikein osaisi arvostella leffaa. HArmittaa nyt kun vähän syrjäsilmällä katselin. Ei sille ehkä aivan neljää viidestä voine antaa mutta kolme naatin kärpästä viidestä. Mielenkiintoinen yksilö johon jokaisen kannattaa perehtyä. Siis jokaisen joka tahtoo sivistyksensä olevan laaja-alaista..

Päätän tähän arveluni.