Keitin tuossa aamupäiväpuuroa ja sitten jotain tipahti maahan ja nostin sen ja nuuhkaistessani huomasin että jokin haisee. Välittömästi epäilykseni kohdistuivat villasukkiini ja sieltähän syyllinen löytyikin! Sukkahiki! Pitänee ottaa uudet sukat käyttöön lopputalveksi. Näin se elämä rullaa radallaan rullaati raa.

Opiskelin eilen hyvän jutun jolla naurattaa tyttöjä. Toki myös muitakin voi naurattaa. Kalle Päätalohan tämän minulle opetti. Pitää kutkutella polvia ja hokea "kompii kompii kompiainen.." . Nykysuomeksi käännettynä se mennee "Kömpii kömpii kömpiäinen.." 

Näin. Nyt tiedätte senkin ja osaatte toimia tosipaikan tullen niinkuin minä olen opettanut. Kaasiksen tapauksessa myös osittain kuin Jeesus on opettanut vaikka tokihan minun oppini menevät Jeesuksen oppien ylitse! 

Pokeriakin pelasin. Hävisin yhden potin ja sekös harmitti.  Partypoker on voittamaton!  Takaoven väri napsahti toisen käsiin pah.

 

Tänään vielä uimaan. Pääsen lopultakin pesulle. Taisin käydä viimeksi pesulla viime torstaina. Pe, la, su, ma, ti.. Eli viides päivä ilman suihkua. Eilen kyllä pesin naamani ja hiukan kaunaloitakin huljuttelin viileällä vedellä. Välillä pitää kokea millaista se oli Päätalon aikaan.. hyvin on paskaista!