Torkuin tuossa ja ajattelin että nyt on aika sanoa sananen kansakuntamme pettureista.

Kansamme johtoportaassa on rahan sekä vallan pöhöttämiä ihmissikoja joiden määrä on sangen mitätön ja näin myös heidän vaikutusvaltansa ei voi todella olla kovinkaan suuri. Heistä en ole kiinnostunut. En pidä heitä ihmisinä.

Kansamme alaportaassa on taas eri sorttisia köyhiä. Yksinhuoltaja-äitejä, eläkeläisiä, työkyvyttömiä, alkoholisteja sun muita vähäosaisia. He elävät rehdisti kädestä suuhun eikä minulla ole mitään heitä vastaan. Muut kansanosat voisivat enemmänkin tukea näitä edellämainittuja sorrettuja.

Johto- ja alaportaan välissä makaa lavereilleen pöhöttyneenä keskiporras, keskiluokka. Heistähän minun olikin tarkoitus puhua; kansakuntamme luopioista.

En vieläkään ole tutkinut asioita tarpeeksi, saati osaa ilmaista kaikkea tutkimaani, mutta tämän onkin tarkoitus olla vain kiihkoileva purkaus keskiluokan vihattavuudesta.

Keskiluokan suhde muihin luokkiin

Alaluokkaa keskiluokka halveksii eikä korvaansa lotkauta heidän hädälleen. Pahin mitä keskiluokka tietää on joutua luokkaa alemmas. Mikäli joku hairahtuu hänestä tulee välittömästi entisten keskiluokkaisten ystäviensä ja tuttaviensa inhoama. 

Yläluokkaa keskiluokka palvoo ja ei mitään toivo niin paljoa kuin tulla osaksi yläluokkaa. Saada tuhottomasti rahaa ja valtaa ja elää entistäkin pöhöttyneempää sian elämää vailla minkäänlaista vastuuntuntoa. Keskiluokkaiset ihmiset näkevät tällaisia unia jopa valveillaollessaankin. 

Pää-asiassa keskiluokkaisuus ilmenee siten että vaikka heillä on kaikki asiat hyvin, eritoten kulutusasiat, he silti tahtovat aina lisää eivätkä ole tyytyväisiä mihinkään. Tärkeintä on saada lisää liksaa mistä tahansa työstä mitä he tekevätkin. Sitten saadessaan lisää palkkaa he eivät käytä saamiaan uusia etuja hyvinvointinsa edistämiseen vaan antavat rahansa johtoportaalle ostamalla uusia asuntoja, uusia autoja, uusia kodinkoneita, uusia televisioita, uusia vaatteita, uusia, uusia, uusia ja uusia. Kaiken keskellä tärkeintä on hokea kuinka heillä ei ole vara siihen ja siihen, ja kuinka elämä on kurjaa. Toki myös johtoportaan raharikkaita tulee kirota ja haukkua siinä ohessa vaikka raharikkaiden eliitti voi olla olemassa vain keskiluokan umpisilmäisen kulutuksen(=tuhlauksen) vuoksi.

En vielä ole päässyt tutkimuksissani selvyyteen miksi ihmisistä tuli keskiluokkaisia pöhöttyneitä paskanaamoja mutta täytyyhän siihen olla jokin syy. Toisinaan kyllä tuntuu hyvin vahvasti että ihmiset nyt vain sattuvat olemaan sellaisia mutta ei, ei se ole niin. Ihmisellä on voima olla erilainen. 

Olkaa erilaisia perkele! 

 

Menen syömään. Siksi tämä äkkiloppu.