Päässä ei ole taaskaan reiluun viikkoon mitään liikahdellut. Kalassa olen ollut päivittäin ja muikun mätiä irroittaessa mennyt vielä tunti-pari päälle. Iltapäivällä olen nukkunut koomapäiväunet ja ilta mennyt siinä samaan syssyyn sykerössä. Ei tässä ole joutanut kovin ylimaailmallisia pohtimaan. Ihan hyvä niin. Luen kyllä jotain mitä-lie-psykologista kirjaa joka selittää natsismin syyt. Erich Fromm olikohan kirjailija. Orjuus piilee joka puolellamme. Olkaa valppaina! 

Tänään oli hieno ilma kun järvelle mentiin aamulla yhden salmen lävitse. Huristelin siinä moottorilla ja ruskapuut oli kummallakin puolella ja salmen rannat vielä aamuusvassa. Mukava oli huristella. Oli rysässä 3 muikkuakin. Verkoissa vähän enemmän. Ei tainnut ainakaan tällä kudulla jättisaaliita rysistä tulla.. vielä tosin ehtii. Vuoteen jos saisi pari sellaista +5000e kuukautta niin uskaltaisi ehkä paremmin siirtyä kalastelemaan enemmänkin. Tänä vuonna jo yksi sellainen oli. Harjoitus tekee mestarin. Ei pidä olettaa että tuon huippukuun lisäksi on mitään tullut. Ei ole.. paljoakaan.. Eivätkä rahat toki minulle tule. Kaikki menee firman kehitystyöhön ja bensoihin. Noh, vähän meni kaljaankin, sen voin myöntää.

Unohdin alkuperäisen aiheeni jota minun piti alustella salaa kalastusjutuista jorisemalla. Vaikea sanoa näin muistamattomana että mihin se liittyi. 

Tänään kuitenkin muutama sankko puolukkaa keräämään kunhan sukua saatuu enemmän paikalle. Suppilovahveroita kuivasin uunin päällä pienen satsin. En ole aivan varma onnistuivatko. Ihan kuin pieni osa olisi palanut? Tummuivat jonkin verran. Onkohan se pahan merkki? Onko tietäväisiä? äh, ei tietenkään ole.. blogiani seuraa vain pieni valistumattomien piiri joilta turha kysyä mitään näin korkealentoista ja viisaudellista.

Menen hitoille!