jonkin sortin eläin tietääkseni.

Lepohetkiä keisarille. 

Jalkojen pesua, tukan leikkuuta sekä nenäkarvojen trimmausta(ei nyppien!) 

Jonkinlaista itseisarvoa pitää olla asioilla joita suorittaa tai yleensäkin tekee, saa ajoiksi. Muuten voi tulla sangenmoinen turhautuminen.

En nyt keksi lukemisen sitä juttua mutta ovathan kaikenlaiset tarinat aina kiehtovia.

 

Äsken katselin äkkilähtöjä. Alkoi niin ankarasti vituttamaan tuo asunnonhaku. Ensin nainen ei vastaa vajaaseen kolmeen tuntiin kun 30min välein soitan ja siellä vastaaja puhuu että rouva se ja se on nyt varattu, soita kohda uudestaan. Haista jo kkkkuule! Sitten nainen sanoo että MINUN asuntoa on juuri joku toinen katsomassa.. voi helvata. Sitten se käski tehdä hakemuksen. Tein hakemuksen. Nyt pitää muutama päivä odotella. 

Ajattelin että jos muutama päivä menee eikä nainen soita minulle tai vastaa puheluuni kun soitan äkäisen puhelun naiselle, niin hyppään bangkokin tai phuketin koneeseen, ja lähden pariksi viikoksi tuulettumaan thaimaahan. Kai sitä pitää vain chillailla täällä. 

Ottaa vaan päähän kun helpoista asioista tehdään vaikeita ja näin hankaloitetaan MINUN elämääni. Toki tiedän olevani osasyyllinen(vrt saamaton laiskuus) mutta silti. En näe mitään syytä syytellä peilikuvaa mistään. Systeemi on viallinen. Ai miksi systeemi on viallinen? KOSKA TE KAIKKI HELVETIN PERSELÄVET VALEHTELETTE  OMAA ETUA TAVOITELLESSANNE!

Näkemiin.