Elän hiljaiseloa.

Kalastelen ja makoilen. Odotan kevättä. Kalaa tulee taas kohtuullisesti kun on saatu pakkasjakson jälkee laskettua lisää verkkoja. Vielä yksi laskupäivä kun pidetään niin on tämä talvi paketissa. 

Viime viikonloppuna hiukan heilahdin ja käväisin Joensuussa. Aloittelimme uutta peliä ja kas kummaa kun se osasikin olla hyvä! Halon tyhjäpäisen räiskinnän jälkeen Borderlandsin tyhjäpäinen räiskintä oli raikas tuulahdus ja innostuin kovasti pelistä. Lisää voisi pelata tälläkin hetkellä ellei pelitoveri tiskaisi ja pesisi pyykkiä koko iltaa. 

Tänään tein ensimmäisen alv-veroilmoituksen. Kausiveroilmoitus lienee virallinen nimi. Palautusten puolelle meni. Huomattakoon että olisi toki aina parempi jos tulisi alv-maksuja maksettavaksi. Silloin tietäisi että on ollut myyntiä enemmän kuin ostoa. Taitaa koko tämä eka vuosi mennä ostellessa.. Jassoo jassoo.. Huomasin äsken myös että rahat eivät tunnu riittävän mihinkään. Koko ajan tulee jotain pientä kulua. 

Heh. Unohdin jo että saan ne alv-palautukset. Sitten on vähän rahaa. Saanen hankittua kevääksi kaikki tähdellisimmät torimyyntitarvikkeet. Se on hyvä homma. Kesällä sitten ostelen muuta tarviketta..

Tämmöistä. Tylsää. 

Olen myös kirjoitellut yhden tytön kanssa.