Pari blogikirjoitusta aiemmin suoraan sanottuna väänsin vitsiä ja halveerasin vanhoja ihmisiä. Kaikkihan oli pelkkää vääristelyä ja piikitellyä. Toimittajaa pidän pääsyyllisenä kuitenkin. Itse olen vain rikka rokassa.. 

Kyseiset eläkeläiset maitopurkeista puhuessaan olivat aivan naulan kannassa ja hiukan selkeämmällä ulosannilla heidän sanomansa voisi saada laajempaakin ymmärrystä. Totta kai on myöskin mahdollista että toimittaja hiukan vääristeli heidän sanojaan saaden aikaan humoristisen sävyn heidän puheisiinsa.

Eläkeläiset tarkoittivat että maitopurkin hinta olisi alhaisempi jos olisi vaikka vain punainen maito ja sininen maito. Nykyisellään valio ja muut maidonjalostajat käyttävät suunnattomia summia uusien maitotuotteiden kehittämiseen ja markkinoilletuomiseen. SUUNNATTOMIA summia. Tästä osan lohkaisee johto, insinööri/maisteritason suunnittelijaporras(kemistit,biologit jne),uusi laitteisto jota uudet maitotuotteet vaativat(esim. laktoosin erittelyyn, d-vitamiinin lisäämiseen) ja jopa markkinointiväki! Kuka kaikkien näiden turhien ihmisten palkat maksavat? Me jokainen maksaessamme kaupan kassalla sen päivittäisen maitopurkkimme. 

Ihan samanlaista PASKAA kuin Saunalahden toiminta. Päivitetään täysin toimivaa tuotetta. Luuletteko että se Saunalahdenkaan päivitys ilmainen oli? Ei saatana ollut! Ilman sitä päivitystä nettilaskuni voisi olla nyt jopa euron halvempi per kuukausi. Tämä ei ole huumoria - tämä on realismia ja faktaa.

VALTA ELÄKELÄISILLE! 

Eläkeläiset elävät 50-20 vuotta vanhoissa tapahtumissa ja ymmärtävät nykyajan hömpötysten(siis kehityksen) turmiollisuuden  ja vahingollisuuden ja turhuuden.

Linkola saa vapaasti käyttää tätä.