Pamauksen alta kuuluu kummia.. naatin arki mataa radallaan eikä mitään eriskummallista ole tapahtunut tai tapahtumaisillaan.

Suurta pamausta lukuunottamatta siis. Kyseessä on tapahtuma joka tapahtuu ensi su-ke välisenä aikana Erään Herra W:n seurassa. Mahdollisesti lähinnä hänen toimestaankin. Itse olen pakotettu olemaan hillitty herrasmies sillä heti ensi torstaista lähtien kaikki työpaineet kaatuvat minun niskaani herra piäjohtajan paetessa yrityselämää Lapin erämaihin. Itse huolehdin sillä aikaa KAHDEN firman toiminnasta puolentoista viikon ajan. Kyllä se minulta käy! ..mutta ei tosiaan neljän päivän morkkiskrapulassa.

Tokihan aina muutama vodkadrinkki ja siideri/lonkero menee.. 

Naisrintamalla ei ole tapahtunut mitään uutta. Asiat vain saavat syvyyttä. Kaikessa hyvässä mielessä. On se poijjaat kuulkaas aika kivaa..Yleensäkin. Nuo naiset. Juupelis..

Äsken juuri torilta saavuin. Myynti oli ihan ok mutta Juhannusriehan jälkeen tuntui jopa hiljaiselta. Ehti istuskelemaankin ja miettimään syntyjä syviä. 

Näin se elo käy. Kalastellen ja nukuskellen. Mitäpäs tässä muuta? Kohta alkaa ensimmäinen Genet'n kirjakin olla luettuna. Sen miehen elämään sitä on mahtunut homoja ja varkauksia/ryöstöjä! Tapa elää se on sekin.

Nyt olen kovin väsynyt. Ummistan silmäni ja lepäilen hetken. Hyvää viikonloppua ja Pamauksen odotusta hyvä herrasväki.