Pokeri on pomppinut niin maan perusteelliset viimeiset kaksi viikkoa. Tuntuu ettei saa sessiota ilman 100$ heilahdusta suuntaan taikka toiseen. Toki ylöspäin heilumiset eivät haittaa mutta muutama räkäpäivä pilannut kauniin käyrän. Vajaa pari viikkoa meni jotta pääsin samaan missä silloin olin. Tänään sen nyt kuitenkin lopultakin tein. Perjantaina taas ihme räkäilysessio -250$ söi uskoa mutta onneksi viikonloppu pelasti. Kaikenlaista hiihtäjää ja rahanlahjoittajaa sitä maailmaan mahtuukin.

Nyt toivotaan että olen tasaisen koilliseen suuntautuvan käyrän alkutaipaleella ja voittokäyrän satunnainen heilahtelu olisi saatu kuriin edes hetkeksi.

Pelaamaan ehtinen parikymmentä tuntia kunnes jää sulaa järvistä. Aamulla 1-2h pelejä ja päivän rakennamme kalankäsittelytiloja sekä kelien lämmitessä pitää alkaa uuden rysän teko sekä vanhojen paikkailua. Rysissäkin hommaa varmaan pariksi viikkoa.

Jäiden sulaessa lopultakin järvelle. Firmaan on syntynyt yli 20 uutta katiskaa ja nyt niitä on lähes 40 kpl. Toiveissa on että ahvenia jäisi pyydyksiin kilo jos toinenkin tänä kesänä. Eritoten keväänä. Mahdollisesti jos tulee hyvin ahventa niin pitää yrittää saada suoria linjoja auki kalakukkotehtailijoille. En silti vielä ihan varmana (reilua) kalan tuloa pidä kun viime kevään katiskapyynnin jäljiltä on ehkä 10-15 katiskalle ns. takuupaikat. Mutta eiköhän me löydetä lopuillekin hyviä paikkoja tuolta saariston kupeesta.

Eipä tässä sen kummempia kuulu. Lukenut olen nyt melko paljon kun ei ole tietokonetta sängyn äärellä. 

Viikko 13

Ernest Hemingway - Kirjava satava

Sepäs olikin hyvä kirja. Loppua kohden vähän sössööntyi mutta hyvä lukemus se silti oli. Luin toisenkin kirjan kun olin toisessa kaupungissa mutta sehän on jo ylöskirjattu eri paikkaan.

Kolmea kirjaa taidan tuossa tällä hetkellä lukea. Haanpäätä, Camusta ja Kiteen seurakunnan historiaa. Haanpään jos saisi luettua ensi viikolla ainakin. Perjantaina joutunen tekemään tuttavuutta vanhan periviholliseni kaljan kanssa..