Tohtiako edes kertoa tämän viikon Jytypaukusta!

Sillä nyt on tapahtunut semmoista ettei sitä aivan joka päivä, viikko, kuukausi tai vuosikaan tapahdu! Liekö kerran vuosikymmenessä, vuosisadassa tai vuosituhannessakaan! Jytypaukku, ainutkertainen sellainen! 

Heräsin tänään jo kuudelta, noin vain, ihan ilman omaa syytäni. Oli jo melko valoisaa ja ajattelin että mikäpä ettei voisi jo nousta. Nyt kello on jo yli kahdeksan. Johonkin se on tämäkin aamu hiljalleen soljunut. Päivän tarkoitus on nähdä ainakin paria tuttavaa, kenties kolmeakin. Se kolmas kyllä vielä epäilyttää. Saa nyt nähdä mitä ilta tuo tullessaan. Toisaalta olisi mukavaa mutta toisaalta voisi vain lepäillä omassa rauhassaan. 

Katsoa jonkun hyvän leffan. Avenger : Age of Ultron! Piti warettaa tuo leffa kun näin siitä unta silloin muutamia viikkoja sitten. Enää en lainkaan muista unen sisältöä mutta tuohon leffaan se joka tapauksessa liittyi. Tai jos ei leffaan niin sitten marvelin sarjakuviin tai kenties suoraan siihen että nykytodellisuuteemme saapuisi Ultronin kaltainen ylivertainen olento hallitsemaan meitä ja muita maan matosia.