Aamulla seitsemän maissa kun oltiin rysille ajelemassa radiosta tuli uutisia. Jossain sanottiin että jokaiseen päiväkerhoon jne pitäisi saada psykologipalveluita. 

Voi miten alkoi päässäni kiehua. Ihmekään jos ei maailmassa raha riitä kun kaikkeen paskaan sitä tuhlataan.

Mitä vikaa on siinä että ihmisillä on ongelmia ja kaiken maailman erikoisuuksia? Tuntuu että nykyään jokaisen pitäisi olla samanlainen harmaa paskaklöntti. Eikö se ole sama tuhota ihmiset ja rakentaa androideja tai jopa robotteja tilalle jos kerran tasapaksua massaa tahdotaan. 

Mikähän läskipaska minäkin olisin ilman henkisiä epätasapainoisuuksiani ja muita piileviä ongelmiani? Tappaisin itseni jos olisin kuten kaikki muutkin. Kenties en ehkä tappaisi mutta kyllä se masentaisi ja lässäyttäisi elämän. 

Toista se oli KULTAISINA VANHOINA HYVINÄ AIKOINA kun ihmiset saivat olla mitä olivat ilman että joka helvetin asia piti analysoida alusta loppuun. Se oli sitä aikaa kun mies sai rauhassa hakata vaimoaan omia tukahdutettuja tilojaan purkaakseen. Se oli sitä HYVÄÄ aikaa. Saatana miten tämä nykyaika tuntuu menevän päivä päivältä enemmän päin persettä. 

Minä tahdon enemmän ihmisyyttä.