Eilen soitin TE-keskuksen naiselle. Eilen ja tänään väsäsin liiketoimintasuunnitelman sekä kannattavuuslaskelmia. Äsken lähetin starttirahahakemuksen. 

Nyt lopultakin ovat alkaneet hommat etenemään. Toivotaan että homma sujuu hyvin ja saan myöntävän päätöksen alta aikayksikön. En oikein pidä tästä turhasta paperityöstä ja ruinaamisesta mutta kaipa sitä sen verran voi alentua kun kuitenkin ilmaista rahaa jaossa. Vähän voi nöyrtyä sen tähden. Eikähän minulla mitään periaatteellista olekaan sitä vastaan että aloittelevaa yrittäjää tuetaan. Tarkoitushan tässä on että minusta tulee paikkakunnalle hyvä ja luotettava veronmaksaja 30 vuoden ajaksi. Enköhän ehdi moneen kertaan maksamaan takaisin minuun panostetun starttirahan. Siitä lähdetään.

Äsken kävin puolukassa ja tunnissa keräsin neljä sankollista puolukkaa. Se on ihan hyvä aika. Osan aikaa kävelin ja etsin parempia paikkoja vaikka parhaat paikat olivatkin siinä josta aloitin. Vielä sieltä saisi monta monituista sankollista jos tahtoisi. Enpä vain tiedä ehtiikö kukaan noitakaan syömään..