Tänään on käyty kaupungilla. Vein roskia kaatopaikalle ja isää ajelutin terveyskeskuksella kättään näyttämässä. Lueskelin kirjaa ja kävelin aikani kuluksi kun röntgen otti aikaa. Pian oltiin jo poistuttukin kaupungista.

Yrityksen paperihommia olen alkanut tässä sumplimaan. Eilen tein starttirahamaksatuksen ja tänään lähetin ensimmäisen laskuni. Ihan mukavaa uutta sähellystä esim. tuo laskutus. Valmiita laskupohjia onneksi on olemassa niin ei kaikkea tarvinnut alusta lähtien säätää. Pitää tässä ajan kuluessa hiljalleen vähän mieleiseksiin laskupohjia muokkailla. Nyt kuitenkin ensimmäiset rahan anelut vetämässä. Toivotaan että tärppää.

Eilen pistin myös investointitukihakemuksesta kyselyä tuonne herraportaalle. Toivottavasti kivuttomasti etenisi hommat ja tämän vuoden puolella saisi päätöksiä jo asian suhteen. Sitten voisi käydä investoimaan ja hyödyttämään suomalaista kansantaloutta. Tiedä sitten moniko niistäkään tuotteista on alkujaan suomalainen? Ainakin kauppiaat hyötyvät jos ei muut.

Nyt otan päiväunet. Sen jälkeen hiukan verkkoja selvittelemään. Eilen laskettiin verkkoja hiukan järveen. Toivottavasti huomenna olisi hyvin kalaa. Itse olen taas kalastusvastuussa kun kilpailevan yrityksen pääjohtajalla käsi paketissa. Diddo. Voitto on minun!