Viikon 41 luetut kirjat:

Jacques Cousteau - Ihminen, orkidea ja mustekala

Arto Paasilinna - Elävänä omissa hautajaisissa

Robert Sabbag - Lumeen vedetty viiva

Arvioita kirjoista:

Paasilinnan kirja oli kammottava. Älkää koskeko siihen. Näköjään Paasilinnan uusin ja kenties viimeisin romaani. Ja syystäkin viimeisin. Mitä se enää edes yrittää kun tuollaista sontaa vain suoltaa. 

Cousteau maalaili maailmanloppu ja maailman(erityisesti vedenalaisen) ihanuuksia. Kirja oli välillä mielenkiintoinen, välillä puulta maistuvaa saarnaa. 

Sabbagin kirja kertoi kokaainisalakuljettan tarinan 60-luvun lopulta ja lähinnä 70-luvun alusta kun kokaiini alkoi ensi kertaa vyöryä jenkkilään. Meno oli vielä melko kilttiä vaikka pari tyyppiä saikin pistoolista naamaan. Siis luodin, ei perää. Tämä kirja oli näistä paras. Sosiologian osastolla taisi kirjastossa olla. Ihan hyvin olisi voinut olla romaaniosastollakin. Kannattaa lueskella aikansa kuluksi jos aihepiiri kiinnostaa. Hyviä kikkoja opettaa kuinka saada kokaiini liikkumaan rajan yli ilman että itse jää kiinni. Pitää vaan muistaa ettei tuohon aikaan ollut huumekoiria tai muita huumesensoreita.. mikä tekeekin kikoista nykypäivänä melko hyödyttömiä.

 

Pokeri sen sijaan ei suju. Sen lisäksi ettei pelit suju en pelaa paljoa. Vaikea tässä on plussille päästä kun kahden päivän välein tunnin pelaa. Ensi viikon lopulla jos saisi rysät järvestä niin voisi lähteä jo Varkauteen tahkoamaan sampoa.