lainasin Londonin Susikoiran(Kyllä, White Fang on nyt Susikoira..) ja luin sitä saaressa ja juttelin tuttavan kanssa. Suunnittelimme jo mahdollisia tulevaisuusnäkymiäkin.

Sen jälkeen menin katsomaan Miami Vice -jakson sekä Speedy Gonzales leffan. Spedetuotanto on paras tuotanto. Spedeleffoja katsoessa ei pidä sanoa että aikoo katsoa, tai on katsonut, Speden leffan, vaan pitää puhua Spedeklassikoista. Oli sitä tuossakin sellaista kohtausta että hui hai. Takaa-ajo kohtauksessa Speedy juoksee hiekkamontulla, metsässä ja uimallakin pakenee neito vieläpä uidessa selässään.. ja luodit vain kimmahtelevat koko ajan! Kimmoke-ääni oli tehty jollain vedettävällä/puhallettavalla vappupillillä. Oi kuinka viatonta.

 

Ja taas törmäsin Londonin tuhanteen päivittäiseen sanaan. Ihme ryökäle on se mies ollut. Sitten mietin että tuleeko lopulta vääjäämättä kirjailijaksi jos suoltaa ihan sama mitä tuubaa 1000 sanaa päivässä? Kehittyykö näkemys vaikka

Lisäksi mietin josko pitäisikin kesäloman eikä pelaisi pokeria. Ei se kyllä taida toimia. Mukavahan sitä on välillä pelaillakin. Tiedä vaikka vielä joku päivä palaan takaisin voittokantaan.

 

Lisäksi nyt tuntuu ihan hyvälle. Ranskanviivat tulevat taas mieleeni. Voi kehveli. Seuraavaan blogaukseeni saatan juonia rungon jonka ansiosta minun ei tarvitse turvautua ranskalaisiin viivoihin. Ällistytän jopa itseni jos en teen.(pläräsin tätä ylöspäin ja nopeasti nähtynä luin "Ranskanviivat" paskaviivoiksi.. Yksinkertainen lukihäiriö josta ei voida tehdä mitään pidemmälle meneviä johtopäätöksiä siitä kuinka tahdon näh..

Huomenna voisin käydä katsomassa joko Päätalo olisi palautettu kirjastoon. Koillismaa-"sarjan" toinen osa on kateissa. Sinäkö sen veit? Minä kysyn sinulta : Sinäkö se olit?

Ruokaa minulla ei ole ollut moneen päivään. Perjantaista saakka olen nälässä riutunut vailla salatteja ja kasviksia. Eilen loppui makaroni ja riisikin. Kauppaan minun tulisi mennä. Tuhlata rahaa muuhunkin kuin makkaraan ja viinaksiin.

Tänään kyllä ostin jo Lihamakaronilaatikon sekä Pirkka broilerikiusauksen sekä banaanin sekä jäätelön. Lisäksi söin aamupalaksi 6 tai 7 cream crackeria floran kera. Meinasinkin unohtaa! Lisäksi olen nauttinut kolme kuppia kahvia, kaksi euroshopper croissantia sekä .. arvelisin että 4 lasillista maitoa. Vedenjuonnistani en tahdo näin julkisesti puhua. Tänään on kuitenkin vielä ollut hiukan kuiva olo viikonlopun ylettömän alkoholin nauttimisen vuoksi.

Voisin toki jatkaa, mutta kenties on aika jatkaa eteenpäin elämässään