Viikonloppuna join viinaa ja tuli krapuloita. Maanantaiaamuna minun ei kuitenkaan annettu rypeä krapulassa vaan heti aamusta piti lähteä kalaan. Päivä järvellä nostikin melko hyvin suosta. Eilen tiistaina oli jo muikkuakin 140kg ja tänään toinen mokoma. Tänään tuuli järvellä melko paljon ja jouduin soutamaan(lähinnä huopaamaan) 2-3h kun verkot nostettiin kokonaan pois. Olen nyt ollut koko illan ihan koomassa. Nukuin tunnin-pari ja nyt zombiena istunut ja töllöttänyt. Eiköhän tästä vielä huomiseksi ehdi palautua. 

Ei nyt jaksa mitään. Pää lonksuttaa ihan tyhjää tosiaan. En muista milloin yhtä raskas päivä olisi ollut. Ei meinannut jaksaa isoa lahnaa edes suomustaa kun käsistä oli voimat loppu. Viisi muutakin lahnaa vielä siivoilin mutta ne olivat pienempiä. 

Muikun saanti on tosiaan ollut iloinen asia nyt. On pieni vaara että saan ensimmäinen kalastustilini. En kyllä taida pyytää kuin pari sataa joilla elän kesäkuun. Muut varat saa sijoittaa kalastusyhtymään. 

Olisi mukava kun olisi jotain menoja. Viikonloppuna meni humalat vähän yli sen takia kun ei ole mitään mihin tuhlata joten sitten sitä vain baareissa ostelee viinaa. Ei se ole helppoa olla köyhä. En kai vain ole vielä riittävän köyhä! 50e kuussa kun olisi vain rahaa niin siinä sitten jo joutuisi taitelemaan. 100e ehkä vähän parempi.. mut siitä kyllä voisi irrota kaljapackin hinta jo.

Lenkkikenkiin kyllä aion sijoittaa hiukan. Vaikka 50e. 

Nyt pistän jonkun elokuvan pyörimään. Jonkun tyhmän hömpän.