Heräsin tänään 05:30.

Nousin sängystä 09:45. 

Siihen väliin mahtui paljon ajatuksia ja hetkittäisiä uneenvaipumisia. Myös nälkää ja kusihätää koettiin. Päällimmäisenä jäi mieleen se että oli kyllä mukava aamu! Ajatelkaa miten hyvin on ihmisellä asiat kun hän voi viettää täysin joutilaana ja laiskotellen neljä tuntia normaalisti vuorokauden kiireisintä ja aktiivisinta aikaa.

Ai että se oli mukavaa.

Sain kaksi hyvää ideaakin. Mahdollisesti hyvää ideaa, kokeilemisen arvoista.

Ensiksi tuli mieleen että kun tilaan seuraavan kerran Kiinasta verkkoja niin pitää tilata sellaisia verkkoja joissa on keskellä yksi 45mm verkko ja sen ulkopuolilla 60-65mm verkot. Kaikki 3m korkeita ja 60m pitkiä. Tuollaisen tekeminen on varmankin melko halpaa verrattuna normaaliin riimuverkkoon ja uskoisin että sen pitäisi pyytää kaikkea kalaa isoista ahvenista isoihin haukiin. Kyllä. Asiaa sietää harkita. 

Toinen idea oli se että kun muikkuparvet nyt luuhaavat 15m syvyydessä niin pitää ensi tiistaina laskea järveen pitkäsiima 10-12m kohoilla. Näkisi että luuhaako muikkuparvien parissa myös kuhaa, tai vaikkapa lohta. Se on kokeilematta. Pian näemme.

 

Saimme muuten torstaina kuhan 42m syvyydestä. Ja hauen(!) 38m syvyydestä. Vähän kokeilimme luuhaako syvyyksissä syväläisiä tai muita merten kummajaisia.. kaksi kalaa vain luuhasi. 

Ei tässä sen kummempia. Tämä miekkonen talsii nyt kirjastoon.