Yhä selvinpäin. Nyt ovat maailmankirjat sekaisin.
Äsken kävin vesistön äärellä. Ilma oli sorsista sakeana. Harmi vain että itse olin n. 100m väärässä kohtaa. En kehannut turhaan paukutella etteivät muuttosorsat säikähdä ja lennä muille maille. Huomenna niitä odottaakin yllätys kun tiedän mistä lentävät. Otan apuhaulikkomiehiä mukaan. Muhahaa! Sorsien kohtalo on käsissäni!

Homoseksuellit kaasu ja alb eivät voineet kymmentä minuuttia odotella chatissa. Joten päädyin sitten blogiini kirjoittelemaan. Tai eihän tämä oikeastaan ole minun blogini, vaan krapulani blogi. Viime aikoina olen vain hiukan vallannut alaa krapulapiruilta.

Tänään tein sen mistä olen kauan haaveillut. Sain pitkästä aikaa alle voitollisen päivän pokerissa. Heti kerralla paukahti vieläpä urani("ura") suurin voittopäivä. Nyt tuntuu hyvälle. Todella hyvälle. Muistin taas että kai minä sittenkin osaan pelata. Pari viimeistä päivää ollut melko epäuskoista meininkiä jo.

Tänä iltana luvassa tunti tuolla cross-trainerilla polkemista + subin komediat 19.30-21.00. Sitten sauna. Sen jälkeen Medusan Verkko sekä Teemalta tuleva tsekkiläinen Verne-filmatisaatio.

Ah, kuinka nuivaa.
Ehkä tähän pitäisi nyt loppuun jotain suurta taidetta luoda.
Kuten puhua pokerista..

Päivän ensimmäinen tunnin sessio oli 50-70$ tappiollinen, mutta arvelin että kyllä se tästä vielä kääntyy.
Sitten aloittelin toisen tunnin session tauon jälkeen. Siinä sain yksi outtisen turnilla ja 270$ potti lävähti kotiin. Siinä oli käännekohta. Se tunti voitolliseksi ihan ok.
Sitten tunti taukoa, muikkusoppaa, auton lastausta(metsästystä varten) jne.
Sitten tunnin sessio pokeria. Koko ajan paukkui ja VIHOLLISTEN rahat virtasivat minun taskuihini. Nauraa rätkätin vain ja painelin RAISE RAISE RAISE. Muuta ei tarvinnut tehdä. Olin kuolematon, Pokerijumala. Vastustajat itkivät ja purivat hammasta ja maksoivat epäuskoisina kaikki korotukseni(tai vaihtoehtoisesti korottivat itse itsensä umpikujaan). Nutsejani vastaan ei ollut taisteleminen, ja taas rahat valuivat taskuihini.
Välillä vaihdoin housujakin kun toisista alkoi jo taskunpohjat repeilemään. Rutina oli kamala.
Sitten lopetin kun tunti oli täynnä.
Pulikoin hiukan rahoissani ja nautin autuudesta. Tappiokierre oli katkaistu!
.. vai oliko?
Se jää nähtäväksi.

Nautitaan tästä olotilasta niin kauan kuin tätä kestää.
Huomenna aikainen herääminen ja suon laitaan kivääri kourassa. MEIDÄN KARPALOITAHAN ETTE PERKELEEN MUMMOT VIE!
Isä tilasi Venäjältä Neuvostoliiton ylijäämävarastoista joitain pimeitä reittejä pitkin maamiinoja 400kpl asevelihintaan. Niitä kylvetään ensi viikolla suolle. Saa nähdä miten mummoille sen jälkeen karpalot maittavat. Höhhö. Pätevä olisi myös sellainen liiketunnistimella varustettu raketinheitin. Sen pistäisi suon laitaan mäelle. Pääsisi ahneista mummeleista eroon, ja saisi teeripaistiakin. No sweat. Job can be done.

Noniin, noniin.. nyt pokeritiedon forumia vielä hetki.