(Loputonta jaarittelua ja lopussa maailmanlopun scifimeininkiä)

 

Viikon aikana on päässä pyörinyt moniaita ajatuksia.

En nyt muista niitä montaa.

Eilisen muistan kun näin Euroviisu-Kristan uuden musiikkivideon ja mitä muutakaan kuin sontaa se olisi ollut. Puoli-ironiseen sävyyn huomautin kaverille että on se nykynuoriso pilalla. Ei sille voi mitään. Maailmankatsomus on täysin päinvastainen kuin omani. Mitä tässä nyt voi tehdä? Ei mitään arvelen. Paitsi tietenkin kirjoittaa hyviä kirjoja. En ole vielä aloittanut enkä tiedä milloin aloitan. 

Toki joku voi huomauttaa että onko se muka pilalla jos se on vain erilainen kuin minä? No huomauttele vapaasti. Pilalla se on. Itse yritän uskoa kestäviin aitoihin arvoihin jotka kumpuavat ihmisyyden ja maailman syvemmästä olemuksesta. Syvää olemusta ei ole mm. muodikkuus, suosion tavoittelu, rahan tavoittelu, yleensäkään minkään tavoittelu? 

Heti alkoikin Bruce Springsteen laulamaan. Se mies on perkeleen rikas mies. Liekö kuitenkaan yhtä viisas mies mitä Pentti Linkola? Mitäpä arvelette?

Tänään on kalaton päivä ja minulla olisi koko päivä aikaa tahkota pokeria ja kääriä sievoiset massit. Rutiini on vain täysin kadoksissa enkä nyt taida jaksaa pelata hetkeäkään. Olkoon, olkoon, olkoon! On tämä kuukausi ehkä 200$ voitolla. 

 

Toinen ajatus on yksi uni. Äskeinen Krista-vuodatus oli suoraa jatkoa unelleni parin päivän viiveellä. En muista enää mitä unessa aluksi tapahtui mutta se huipentui siihen kun valitin vanhemmilleni miten nykyinen maailma on täyttä paskaa eikä sillä ole mitään arvokasta annettavaa. 

Eihän se kuitenkaan aivan niin ole. On vain niin että populaarikulttuuri on täysin pinnallistunut ja muuttunut jonkinlaiseksi koleaksi itsensäkorostamisnäyttelyksi. Enkä puhu mistään rehdistä testosteronikukkoilusta joka puolustaa paikkaansa miehisyyden osoituksena kautta aikain vaan.. en nyt osaa eritellä. En kehtaa eritellä. Avatkaa tv niin näette. 

 

Yksi ajatus tuli tänä aamuna kun luin jotain juttua aamun tekstitv-ikkunasta vai mikä se onkaan nimeltään se jota tv1 näyttää ennen ohjelmia. En nyt aivan saa mieleeni kuinka se tarkoitus meni. Kuitenkin (kristin-)uskonto otti roolia jonain puhtaana tiennäyttäjänä sanoen kuinka nykyajan hulluudet(kuten Tukholman polttelut ja mellakoinnit) menee uskonnosta vieraantumisen piikkiin. En viitti edes kommentoida. Sanon vaan että voi vittu. 

Kommentoin silti. Että jos moraaliselle käyttäytymiselle(esim.tee muille niin kuin tahdot itsellesi tehtävän) ei voi puolustella muulla kuin Jumalalla tai Jeesuksella niin mitä mitä sellaiselta ihmiseltä tai ihmiskunnalta voi odottaa? Läpimätiä paskoja taitavat olla kaikki uskovaiset. Ei heillä taida olla lainkaan omaa henkilökohtaista moraalista selkärankaa? Noh.. olisko ehkä jollakulla kuitenkin..

Ihan kuin subjektiivinen egoilu väistämättä johtaisi satanismiin, narsismiin ja täydelliseen muista piittaamattomuuteen. Ei mittään järkeä! Pitäis lätkiä turpiin! Mielestäni ihmiseen/ihmisyyteen voisi sentään VÄHÄN uskoa. Tuleeko nyt sanoa että kristinusko on luovuttajien uskonto? Tai uskonto yleensä on luovuttajien juttu. Jos ei enää usko että ihminen voi olla oman itsensä (hyvä) herra niin sitten pykätään pystyyn uskonto ja .. tai noh pirustako minä tiedän jos kristinuskokin on alunperin joku herrakultti jonka joku hörhö perusti. Tai vaikka jengi hörhöjä(esim. 13 kpl..).

 

Eli perusajatuksiani. Nykyajan paskuus ja uskontojen mädännäisyys. Lupaan heti kertoa jos keksin jotain uutta. Voi kestää hiukan. 

 

Voisin minä vielä eilisestä Battlefield Vietnamin peluusta kertoa. Siellä oli sellainen tosi hyvä pelaaja. Ihan mestaritasoa. Siis pelaajana. Ihmisenä se on täysi kyrpä. Neljä kenttää viidestä se pelasi tiimissä jolla on kentässä ylilyöntiasema ja joka yleensä siis kentän voittaa. Hänellä oli vieläpä asema jolla hän pystyi eriarvoistamaan kenttää entisestään. Jos hän olisi bushidon tunteva viisas soturi hän valitsisi toisen puolen. Ei sentään, hän tahtoo vain raiskata muita ja pelata ylivertaisessa asemassa tuhoten kentän balanssin ja turhauttaen koko toisen puolueen. Noh, siinä olisikin mies jonka sietäisi tutustua vaikka kristinuskoon. Kaipa uskonnoillekin siis on tilausta..

En nyt varmaksi tiedä mutta sanoikohan Marx että uskonnot ovat välivaihe? Nietse ainakin sanoi uskontojen kuolleen. Uskoisin kuitenkin että Marx arveli uskontojen olevan välivaihe ja samaa mieltä olen minäkin nyt. Uskonnot ovat heikoille ihmisille joilla ei vielä äly tai viisaus riitä sen kummoisempaan. Koulutetaan ja sivistetään ihmisiä niin eiköhän uskonnot lopulta kuole. Noh, se vaatisi varmaan jo jonkinlaisia geneettisiä muutoksia ihmisperimään. Aina niitä nuijia ja dorkia riittää. 

Ja ei, en usko että matematiikkaa ja vaikka kemiaa opiskelemalla ihmiset uskonnoista pääsisivät. Uskoit sinä muka? 

 

Nyt voisi pohtia jonkin Pentti Linkola -aatoksen. En nyt mitään keksi joten pari sanaa kalastuksesta. Muikkua on tullut ihan hyvin. Eilen kyllä tuli vähemmän mutta toivottavasti johtui vaan keleistä jotka huonot olleet. Tsekkailin tuossa just laskuja ja melkein 100kg ahvenfilettä on myyty tässä kuussa. Ei siitä nyt kovin kummoisia omaisuuksia saa ja paljon työtä vaatii mutta hyvää varmaa tuloa. Voisi ottaa jokakeväisen perinteen tuosta. Muikku vielä alkukeväästä syvänteissä niin siinä on muutama viikko jäiden lähdön jälkeen aikaa keskittyä ahveneen ja muuhun. Vielä kun onnistuisi hauen muuttamaan rahaksi. 1,7e/kg on ihan yhtä tyhjän kanssa. Etoo myydä siihen hintaan.

Eilen lueskelin Erälehden oisko kolumneja joissa oli jostain troolitapauksesta monta juttua. Toisaalta olen troolia vastaan mutta toisaalta en kehtaisi. On niin apinamaisia kommentteja vastapuolella että väkisin pitää puolustaa troolausta. Syytellään troolaria kun pientä hottamuikkua kuolee tai jopa dumpataan järveen/monttuun satoja kiloja, jopa tonneja! Tyhmimmät äpärät ajattelee että nyt Suomesta muikku loppuu.. Voi ääh. Järvissä joissa troolataan on varmasti kymmenien ellei satojentuhansien kilojen muikkuvarannot. Sieltä jos 500kg kuollutta muikkua pyyhkiytyy rannoille ja mökkiläiset sitten kuvailee kauhuissaan kuolleita muikkuja niin voi BU HU HUU! 

Ja arvatkaa mitä! ARVATKAA MITÄ! Tämä kaikki liittyy siihen perkeleen Krista Siegfriedsiin. Nykyajan pintamenoon. Ollaan täysin vieraannuttu elämästä ja niin, kuolemasta josta nyt kyse. Tämä koko asia pitäisi joskus pohtia ja tutkia tarkemmin. Yksi esimerkki tulee mieleen vaikka en siitä nyt johtopäätöksiä osaakaan vetää enkä täysin 100% varma sen oikeellisuudestakaan ole. Kuitenkin vielä 1970-luvulla melko varmasta 80-90%(-100%?) Suomen kansasta ja jopa nuorista osasi siivota kalan. Vetää suolet mahasta jne. Mitähän nykyinen kaupunkinyhverö osaa. Eikä kyse ole siitä osaamisesta siis, kaikkihan kalan osaa perata tahtoessaan. Kyse on siitä että nykyihminen sanoo hyi yök ällöö yyyh. Ei mitään sietokykyä. Ei mitään. Liekö kehtaa pullataikinaakaan tehdä kun pullataikina tuntuu niin ällöltä käsissä? Ja tämä sama pätee toki perunankuorimiseen. Mihin vittuun sitä on niin kiire ja hoppu ettei ehdi perunaa kuoria? Ja onhan se niin vaikeaakin. Parempi vaan vetäistä ranskikset(rasvoineen ja suolineen) naamaan jotta ehtii. 

Laistetaan tärkeistä maanläheisistä asioista jotta ehditään tekemään kaikkea pinnallista. Vuosikymmen vuosikymmeneltä mennään enemmän ja enemmän siihen. 1900-luku oli "kehityksen" riemukulkua ja 2000-luku lienee jo päätepiste. Ainoa looginen päätös on kemiallinen huumaus joka ei keskeydy lainkaan. En tiedä onko seksikään riittävän viekoittelevaa jotta sen tähden viitsisi huumauksestaan hetkeksi luopua. Ruoka menee letkuilla kropan läpi. Toivottavasti lopulta päästään koko kehokäsitteestä irti ja voidaan siirtää mieli piirilevylle, piirilevylle joka kelluu lsd-liuoksessa. 

Toivottavasti Asimovin robottilait pätevät ettei perunan viljelijärobotit ryhdy kapinaan. Tosin miksi helvetissä ne ryhtyisivät kapinaan? "UPOTTAKAA PIIRILEVYMME LSD-LIEMEEN!" Fiksu robotti vaan ajaisi aivonsa oikosulkuun ja lopettaisi olemassaolonsa(olettaen että fiksulla robotilla siis on jonkinlainen tietoisuus ja näin se "on olemassa"). 

Ei ole robotilla kykyä tuntea juuriaan. Ellei sitten ole perkeleen kehittynyt robotti. Androidit ehkä! Eivät nekään kapinoisi. Ne itkisi ihmiskunnan tähden ja viljelisi perunaa. Kauhistelisivat taivaalla loistavia aluksia joissa ihmiskunta kelluisi liemessään kaikessa turvassa maailmalta. Kai ne lukisi vanhoja kirjoja heinähattu päässä ja pohtisivat miksi ihminen kadotti itsensä. Ihmiskunnan ainoa toivo on näistä puoli-ihmisandroideista voisi jonkin JUMALALLISEN MYSTISEN VÄLIINTULON kautta syntyä uusi uljas ihmisrotu. 

Minä panen uskoni ensimmäiseen androidiin joka ei ole ihminen ja siksi tuntee ilon ihmisyyden löydettyään ja vannoo ettei ikinä luovu maasta josta tuli ja päädy samankaltaiseksi kuin esi-isänsä jotka kelluvat avaruudessa.

Pohtikoon tämän androidin tulevat lapsenlapsenlapset kuinka heidän aikakautensa on menetetty aika ja kuinka tulevaisuus on oleva kammottava. Minä lopetan tähän.