Yhä vaan hullun raivolla pusken pelejä kunnes olen voitolla.

Yhdeksän maissa aloitin pelaamaan ja heti taas siihen pienen montun kaivoin. Pari tuntia taisin vaan valua alaspäin. Mukana mm. KK vs AA johon hävisin täyden stackin. Jotain voitin toki samalla mutta pääasiassa rahaa  valui. Pienistä puroista muodostuu vvuolas virta.

Aamulla jo päätin etten taida pelata lainkaan ellei kovasti innosta. Puuroa siinä keittelin ja arvelin että pirulauta, voisihan sitä tunnin session pelatakin. Ei kyllä SEKUNTIAKAAN yli.. 1h10min pelattuani tapahtui tuo KK vs AA ja peliraivo hirtti päälle. Voitolle on päästävä! Bluffasin siinä mennessäni heti alkuun 100$ pois parempiin taskuihin. Se oli kyllä vahva bluffi enkä usko että se pitkässä juoksussa on tappiollinen mutta tällä kertaa vastustajalla oli just se käsi jolla sillä oli vara maksaa bluffini. Harmin paikka. Sainpa hyvää infoa siitä vastustajasta. 

Kuitenkin äsken viimeisen puolen tunnin aikana voitin aluksi pari ihan jees pottia jolla break-even läheni. Sitten äsken ehkä 10min aikana voitin ensin Partylla putkenaan keskivertopotteja ja nousin siellä ihan hyvin. Ja sen jälkeen pamahti Starsilla lähes samanaikaisissa käsissä lähes 3 biniä plussaa. KAZING! Vuoden isoin pottikin taisi tulla. 

Nyt on taas varaa hymyillä. Sananmukaisesti varaa.

On tämä peli kyllä yksi ihmeellinen peli. 

Kahden päivän aikana olen 6-7h pelannut ja niistä voittanut ehkä 30min. Ehkä pelissäkin nyt jotain vikaa. Toisaalta voi olla vain huonoa jaksoa nyt. Huonoa jaksoa helkutan hyvillä jaksoilla höystettynä. Ah.

Kuitti. Nyt kattila hellalle.