Blogauksessani on mahtia niinkuin minussakin juuri nyt.

Täsmälleen nolla rosenttia.

Rysää on rakenneltu eikä unirytmi ota korjautuakseen viikonlopun jäljiltä. Koko ajan väsyttää ja torkun päivätorkkuja joka taas sotkee yöuniani. Ikuinen noidankehä. Paitsi tänään en ole nukkunut päivätorkkuja miksi olenkin täysin mahditon nyt. Huomenna palaan entistä väkevämpänä! 

Yksi asia on kuitenkin paremmin. Olen lukenut paljon! Filosofiaa, Nato-politiikkaa sekä Irvingin romaaniakin. Vähän englannin kielen dominanssia globaalissa maailmassa.. sen sellaisia. Mielenkiintoisia asioita. 

Nyt kun tästä piristyn niin aloitan massiivisen ahkeroinnin rysien parissa. Ja kun jäät lähtevät on kalojen joukkokuolema vääjäämätön.

Turun tyttö hiukan mököttää sunnuntaisen krapulani tähden. Tähän saattoi päättyä tämä taru. Välimatka on liikaa aivan liikaa. Mutta toisaalta ei sitä vielä tiedä miten tässä sattuu ja käy. Tutkimattomia ovat ihmisten tiet. 

Ja vielä ne kertausharjoitukset.. kesäkuussa. Kyllä vituttaa vieläkin ihan mahdottomasti! Tuntuu että vitutus vain lisääntyy päivä päivältä. Perkele! Ilman sitä starttirahan perkelettä perustaisin HETI yrityksen ja sanoisin haistakaa paska koko Suomen armeijalle.. Jonka olemassaoloa toki kannatan. Ja Nato vittuun Suomen maaperältä! Siinä blogin poliittinen anti.