Vaikka otsikko antaa olettaa niin ei se muuta tarkoitakaan.

Eilen oli tosi hyvin kalaa. Ei vielä myydä asti mutta pakastin pullistelee. Kuhaa ja lohta oli kilokaupalla kumpaakin. Erityisesti kuhaa. Vesi lämpiää ja kala saapuu matalaan entistä suuremmalla volyymilla. Liekö hottamuikun perässä vai mikähän niitä riivaa. Ansaan vain jäävät. Ensi viikoksi pitää kämppis houkutella kalakaveriksi kun pääkalastaja lähtee Lappiin. Jos tulee kalaa niin ajattelin opettelevani hiukan fileerausta.

Äsken luin jotain pokeriblogia tuli mieleen mutta kaipa se johtuu vain siitä etten nykyään niin usein ole krapulassa. Ja jos joskus olenkin niin ei tule blogailtua. Tietenkin sekin vaikuttaa ettei nykyään tule käytyä humalassa missään. Kun ei käy missään, ei tapahdu mitään. Voisin tehdä muutoksen tähän. Aloitan ensi viikonloppuna Ilosaarirokin tullen. Perjantaina en vielä juone, mutta lauantaina jos ainakin kaksi. Ehkä yksi? 

Olenkos minä pohtinut jotain viime aikoina. En oikeastaan. Se kirjoituksen tasaisuus(heitteleväisyyden puute) voi toki johtua siitäkin että persoonani on tasoittunut suuresti tässä. Viinalla se kyllä saadaan kumoon jumalauta! On ihan mukavaa olla tasaista menoa. Koko ajan on niin pirun tyytyväinen kaikkeen. Kyllä, kyllä.. mukavaa tämä on.

Kohta aion käydä suihkussa. Sitten laiskottelen pari tuntia. Sitten minä taas hiukan kottikärrylöin ja lapioin ennen kuin menen maalaamaan rantasaunaa sekä uimaan. Mukaan otan Papa Hemingwayn. Kyllähän se on ihan mukava kirja kun sisään pääsi. Hauskoja kertomuksia Hemingwayn elämästä, tai mielestä. Aikamoinen satusetä onpi se herra Hemingway ollut. Sehän oli lentokoneessakin joka syttyi palamaan! Hemingway melkein kuoli. Se ei ollut tosin satua lie. En kyllä tiedä.