Päätin viime yönä että alan taas suunnitella elämääni.  Kenties se johtaa johonkin suuntaan.

Pokeria meinasin äsken pelata mutta Ongamen muutoksen vuoksi olen hämilläni enkä sitten jaksanutkaan pelata. ..vielähän tässä ehtii.

Itse suunnitteluun:

Huomenna pesen pyykkiä heti aamusta, ja koneen pyöriessä siivoan kämppäni.

Teen hyvää ja täyttävää salaattia.

Sitten pelaan pari tuntia pokeria.

Luen yhden romaanin loppuun.

Käyn pyörälenkillä jos näyttää sille etten illemmalla pääse kenenkään kanssa uimaan.

Illemmalla menen joko kaverin luo, tai toisen kaverin kanssa rannalle(ILMAN ALKOHOLIA!)

 

Kah, siitähän tuli hieno suunnitelma. Ruoka ja urheilu unohtui! Lisään ne nyt.

Kirjastossakin ehkä voisi käydä, vai tekisinkö sen jo tänään. Kenties.

 

Khan Wars etenee, pokeri ei. Alkaa hiljalleen jo hiipimään pahastikin puseron alle tuo pokeri. Se kuitenkin nyt sattuu olemaan ainoa tulonlähteeni. Joku voisi kutsua sitä työksenikin(joku kiero äpärä!. Mikäli tulonlähde on olemassa mutta sitä ei käydä niin tuloksena voi olla tulottomuus.. ja lopulta jopa rahattomuus. Onneksi elämäni itsessään ei niin kovin kalliiksi tule. Säästötilini ei vaan nykytilanteessa suuremmin pääse pullistumaan. Ilman säästötilin pullistumista ei tule omaa kotia. Ilman omaa kotia joudun stressaamaan. Siis todella stressaamaan. Tämä nykyinen pelaamattomuus on vain tällaista pientä nakertelua. Kyllä se tästä!

Pyörälenkillä tuli mieleen että subjekti voi olla olemassa vain nykyhetkessä. Kaipa se on itsestäänselvää. En kyllä ole täysin varma.

Loppuporkkana pitäisi syödä. Huulen sisäreikä vieläkin pirun kipeä. Kumma epeli kun ei ota parantuakseen. Vasta oli viikon kurkku kipeä eikä voinut syödä, ja nyt huulen perkele. Mikäs tässä on paastoillessa. Noh, enhän minä paastoa. Kunhan nyt vain sattuu syödessä. Ehkä joku yrittää herätellä minua "Syö poika vähemmän tai kasvat liian isoksi!". Juominen kyllä luonnistuu.  Luonnistuisi ilman raittiutta.

 

Suunnitelma täksi päiväksi! :

Mene ulos!

Johan tässä on tullutkin oltua sisätiloissa neljä päivää.