Wotzobeck haastoi minut eilen kaikkia sääntöjä kunnioittamattomaan romaanihaasteeseen. 200 sivua tiukkaa jöötiä maaliskuuksi ja katsotaan kumman tekele julkaistaan ensin. Liittyykö esim. Turusta jokin kunnianarvoista herrasmies mukaan haasteeseemme? Voittaja saa kunnian tarjota kulmakunnan rähjäisimmässä kapakassa olutta kahdelle hävinneelle. Eli Varkaus kutsuu pojat! 

Toki on aivan eri asia aionko minä mitään kirjoittaa. Kenties jos innostun niin ryhdynkin tuumasta toimeen. Voisi kirjoittaa vain omaelämänkerrallista sontaa muutaman sivun ja sitten kevään korvilla juoda kaljaa Wotzobeckin piikkiin Wanhassa Jokelassa Joensuun kantakaupungilla. Toemii! 

Nyt inspiraatiota odotellaan vain. Wotzobeckillä oli eilen sama ongelma. Eli kirin helposti.. Kohta kyllä järvelle varmaan jos ei pohjoistuuli ylly. 

Toissapäivänä laskettiin LOPULTAKIN verkot syvään ja heti tuli 12 kuhaa eilen. Mikähän kumma se on kun toimitusjohtajan on joka syksy ja joka talvi saatava kokeilla matalasta verkkopyyntiä. Ikinä ei mitään ole saatu. Mutta tänään lasketaan lisää verkkoja ja kalantuloa ei voi estää. Aiempina vuosina laskettu verkot rinteiden poikki mutta nyt lasketaankin rinnettä pitkin. Ekan kerran perusteella tuntuisi että näin jopa paremmin kalaa tulee.. kunhan vain löytyy oikea penkka toki. 

The End.