Nyt ei mene pokeri hyvin. Ehkä 1000$ alle EV:n mennään. Harmittaa tuo. Kiikun kaakun onko kuukausi plussalla vai miinuksella. Ei oikein peli luonnistu kun onnetar sylkee silmään ja moovit teen väärissä kohdissa. Toivotaan että viimeistään viikonloppuna kääntyy suunta ja voittoja puskisi. 

Reilun viikon päästä oli tarkoitus hillitysti alkoholisoitua mutta se suunnitelma pitää haudata jos eivät ala pelit kääntyä ronskisti voitollisiksi. Toivotaan, toivotaan. Rahassa olisi mukava piehtaroida. 

Muuta ei kuulu kapiseen kaupunkiini. Loska on hävinnyt jo ojiin ja pyörätiet kautta linjan sulia. Mikäpä on pyöräillessä. Routa vain on nostanut pyörävaraston toisen pään oven eteen armottoman kasan asvalttia eikä sieltä pääse ulos ! Joudun huonommasta ovesta kulkemaan. Se on kyllä yksi suuri vääryys ja epäkohta minun muuten niin sujuvaisessa elämässäni. En tiedä uskaltaisinko valittaa vuokranantajalle, vai ottaisinko oikeuden omiin käsiini kuten erän nimeltä mainitsematon Paul Kearsey kautta elämänsä. Tynamenttia suunnitelmani vielä uupuvat mutta uskoisin että kun on tavoite ja päättäväisyyttä niin ei tynamiitin puutekaan tuota ongelmaa. Asioilla on tapana lutviutua. 

Uimahalli häämöttää kaukana taivaanrannan takana. Se johtuu maapallon pyöreän muhkeista muodoista.