maanantai-aamu

eilen minä vielä join kolme drinkkiä aamutuimaan. sitten yhden siiderin bussissa. ja kolme kaljaa kämpilläni vielä. Illalla minulta katkesi netti kokonaan ja luulin että se oli sen loppu. Onneksi toimii taas. Krapulaa ei ole laisinkaan vaikka vielä illalla jonkinlaisessa humalassa jopa olin. Mukava oli humalassa tietokoneella pelailla ja huudella hävyttömyyksiä pelin chattiin. 

Piirakan söin äsken.

Nyt en oikein tiedä mitä tehdä kun on vasta aamu. Aamuyhdeksän. Tosi huonosti kyllä nukuin. Koiran unta. Ei se riitä ihmiselle. Katselenen jonkun elokuvan tässä ja jos sitä päivemmällä ottaisi torkut jotta jaksaa iltaan. Muistelen että grand dessert suklaavanukas olisi jääkaapissa. Taidan sen syödä nyt. Hyvää se tekee. Om nom.

Viikonlopun reissu Mikkeliin oli ihan mukava reissu. Toista meistä vähän mätkittiin naamaan mutta ei kai mitään pahempaa vahinkoa tullut aikaiseksi. Vähän verta takilla jne. Sitten läksimme kotiin kun kyllähän sellainen fiiliksen lannistaa. Eilen minulla oli KOVAT suunnitelmat siideriä juodessani että lähden vielä Varkaudessa baareihin heilumaan. Harmi vaan kun linja-auton lämmin keinuva kyyti löi tajuni aivan kanveesiin. Enpä muista milloin olisin yhtä väsynyt ollut. Kävin sitten joskus yhdeksän jälkeen jo kämpilläni uneen. Paskaan uneen. Yhdessä unessa taisi olla kaksi kolibrin kokoista pitkänokkaista papukaijaa. Lähes kuin tukaanin nnokat olivat. Yhdessä unessa välähti filippiiniläistä sitomis/tukahdutuspornoa. Tv:stä vai mistä lie katselin. Tuli varmaan mieleen kun viikonloppuna oli puhetta David Carradinesta.. voihan Filippiinia !