Viikko on alkanut maittavissa merkeissä huhurintamalla. Pari pientä makupalaa jo yksistään olisivat riittäneet tekemään viikon alkupäivistä yhtä myhäilyn täyteistä herkkua mutta sitten pamahti todellinen pommi! 

Kävin tänään kaloja viemässä ja Suomalaisessa kirjakaupassakin ostoksilla. Paljastamattomista lähteistä sitten reissullani kuulin Sen.. 

Kutakuinkin reilu kaksi vuotta sitten eräs reilu parikymppinen herkkupeppu oli ystävättärensä kanssa liikkeellä Tampereen yössä, turistimatkalla vähän paikalliseen yöelämään tutustumassa. Muutama siideri, drinkkikin, hiukan tanssia ja silmäpelejä. Aamun sarastettua tämä herkkupeppu kömpii tukka sekaisena hotellihuoneeseen jossa ystävätär oli odottamassa jo puoliksi huolissaan. Vai kateellisena? 

Jutussa ei sinällään ole mitään erikoista. Tuollaista on tapahtunut ja tulee tapahtumaan maailman sivu. Syy miksi julkaisin juoruhuhun on se että tuo herkkupeppu kertoi viettäneensä yönsä erään miehen luona jonka me tunnemme nimellä Numero! Kuulemma siellä oli ollut juopunut nainen ja selvempi mies ja sitten oli tapahtunut se mikä miehen ja naisen välillä niin usein tapahtuu, ihan luonnostaan.

Eihän siinäkään vielä mitään! 

Tämä ystävätär(tarinan kertoja) paljasti minulle myös tarinan lopputuleman! Herkkupeppu on nykyään puolitoista vuotiaan tyttölapsen äiti! Yksinhuoltajaäiti. Tyttö kuulemma tapailee jo sanoja tampereen murteella. 

Sen pituinen se. Semmoinen on maailma! Toivottavasti se on nyt teille hiuken selkeämpi kun näin ystävällismielisesti jaoin kuulemani faktat. 

 

ps. Käyttäkää ehkäisyä.