Eilen palasin Turun maahan tekemältäni retkeltä. Siellä koin asioita ja olen taas hitusen viisaampi mies. 

Kävin myös Lossien luona ja näin kuinka Numeron homotappi viuhui System Cockin maailmassa homoapinoiden hyvinvointia uhaten.. eikö kukaan voi estää tuota miestä! 

Blogaus.. mistähän blogaisin. Minä sain uuden takin. Kirpputorilta 2e. itse en joutunut edes maksumieheksi. Lisäksi ostin barbitarroja. Ne on ihania ja niitä voi laittaa mukana tulevalle pahville jossa on kiiltopinta ja josta ne tarrat saa sitten irtikin. Voi laittaa vaikka Liinu-barbin sohvan eteen ja Taina-barbin keskelle huonetta. Ihan voi tehdä mitä tahtoo! Aika cool on se. 

Tosiaan.. tällä kertaa on juopotellut Turussa. Ensimmäinen kerta se on ensimmäinenkin. Yhden oluen vain join ennen herkkuankan syöntiä.

Kalastus on nyt siinä tilassa että kalastusta on enää kolmena päivänä viikossa. Että silleen. 4 vapaapäivää joka viikko. Pitäisi kai alkaa pauloittamaan rysän aitoja tai keksiä jotain muuta tekemistä.

Suosittelisin myös Wotzobeckiä alkamaan valmistautumaan siihen että eräänä perjantaisena iltana allekirjoittanut ilmestyy hänen kulmilleen.. Ei sentään aivan vielä kun on tehtävä pienimuotoinen roadtrip Varkauteen. Turussakin tekisi mieli käydä pitkästä aikaa. Siellä on kaikkia iloisia ja mukavia asioita. Ehkä ensi kerralla voisi humaltuakin. Pari guinnessia ja jotain muuta, enemmän, lisää..! 

Nähtävästi tulevien viikkojen ja kalastuksettomien päivien täytteeksi on myös aloiteltava taas tuota pokerin pelailua. Olisihan se mukava jos voittaisi jotain. Muutamia hassuja satasia taskun pohjalla lämmittäisi jo kummasti. 

Sivistyksellinen itsekehitykseni on nyt jäissä ollut. Luin ehkä vain 50-100 sivua Turun reissun aikana. Mielessäni pyöri koko ajan muita asioita. Nyt kun alkaa vapaapäiviä olla niin uskon että lukemisenikin kiihtyy. Itselle muistiin että kysy lopultakin niitä kalahintoja .. sieltä mistä on ollut tarkoitus kysyä. Kukkoahvenia ja ensi talven mademestoja.. 

Vaikka en kovin päällekäyvästi nyt hippeilekään niin olen minä tässä huomannut asioita pohtiessani että kyllä siellä pinnan alla yhä kuplii. Että alas sortovalta ja kapitalismi ja keskiluokan kulutushysteria! Että niin. Haistakaa paska vaan! Saa nyt nähdä mihin tuleva vuosi minut taas vie. Melkein tekisi mieli jo toivoa että kalastus löisi pian leiville.. pian, pian.. 

Se täältä tällä kertaa.

Ajattelin kirjoittaa lyhyen ytimekkään höläytyksen jolle nauraa ja josta nauttia mutta tästä tulikin taas tällainen päiväkirjamaisempi selostus vain. Ei se mittään.. kirjoitan höpöjä joskus toiste.. ehkä.